Tuota itse sähkösi - energiaa auringosta

Haluaisitko tuottaa osan sähköstäsi itse ja siten omilla teoilla säästää ympäristöä ja rahaa sekä nostaa kiinteistösi arvoa?

Aurinkosähkö on täysin uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa, jolla lisäät puhtaan energian tuotantoa. Samalla voit edistää energiaomavaraisuutta, sillä jokainen itse tuotettu kilowatti sähköä vähentää riippuvuutta sähköverkosta.

Tulevaisuudessa sähköä hankitaan yhä enemmän useasta eri lähteestä ja aurinkosähkö tuotantomuotona kasvaa eniten. Sijoittaminen moderniin aurinkosähköjärjestelmään nostaa kiinteistön arvoa ja sen energialuokitusta. Omassa käytössä paneelin käyttöikä on noin 30 vuotta.

Aurinkosähköjärjestelmiä kaikkiin tarpeisiin

Loiste tarjoaa aurinkosähköjärjestelmiä koteihin, yrityksiin, vapaa-ajan asuntoihin, veneisiin ja matkailuautoihin. Opastamme valitsemaan oikean tuotteen ja yhdessä kumppaneittemme kanssa varmistamme, että saat laadukkaan, vaivattoman ja juuri sinun kiinteistöösi sopivimman ratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -paketit sisältävät kartoitus- ja asennustyön. Verollisen asennustyön osuudesta voit vähentää 50 prosenttia kotitalousvähennyksenä.

Loisteella on sadan vuoden kokemus energia-alalta ja aurinkosähköjärjestelmän ja sen asennuksen laadusta vastaavat asiantuntevat kumppanimme, jotka olemme valinneet huolella. Sinä pääset nauttimaan aurinkosähköstä sujuvasti.

Katso aurinkopaneelien hankkimisen viisi tärkeintä askelta tästä. Sivuilla on myös laskuri, kuinka paljon sinä voisit tuottaa energiaa sekä rahoitusesimerkkejä.

Aurinkopaneelin asennus.Aurinkopaneelin asennus.

Haluan lisätietoa

Otamme sinuun yhteyttä, kun jätät meille yhteydenottopyynnön. Saat maksuttoman kartoituksen ensimmäisten joukossa. Asennuksen saa tällä hetkellä 2-4 viikossa.

Aurinkosähkön aakkoset

Asennus, teho, invertteri – ja monen muun asian olemme koonneet Aurinkosähkön aakkosiin, jonka voit lukea tästä.

Annamme lisätietoja myös puhelimitse – jos jokin asia jäi askarruttamaan, soita meille numeroon 0800 9 2000. 

Tuotatko sähköä yli oman tarpeen?

Jos tuotat sähköä aurinkovoimalla tai vaikkapa tuulella, biokaasulla tai vedellä, ostamme yli oman tarpeesi menevän, niin sanotun ylijäämäsähkön. Maksamme siitä spot- eli pörssisähkön tuntihinnan ja vähennämme summasta marginaalin. Tuottamasi sähkön myyntituloilla vähennät omaa sähkölaskuasi.

Kytkeminen sähköverkkoon

Ennen laitteiston hankintaa tarvitaan lupa ja verkkopalvelusopimus paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä. Motivan sivuilla on näistä lyhyt yhteenveto. Kun hankit aurinkosähköjärjestelmän Loisteen kautta, kumppanimme tekee tarvittavat paperityöt puolestasi. 

 
Päivitetty
27.6.2019