Kolmen sukupolven koti - Jukkatalon Aina

Kouvolan Asuntomessualueelle rakentunut Jukkatalon Aina on suunniteltu kolmen sukupolven kodiksi. Tässä kodissa on nähtävillä käytännönläheisyys, toimivat ratkaisut sekä ajatus kodista, jossa monta sukupolvea voi elää yhdessä ja nauttia elämästä.

Jukkatalon AinaJukkatalon Aina

Asukkaidensa näköinen

Tämän kodin suunnittelussa on annettu luonnolle ja valolle suuri merkitys. Luonnon vihreys siirtyy suurista, lattiaan asti ulottuvista ikkunoista saumattomasti sisätiloihin. Seinäpinnoissa ja tekstiileissä jatkuvat vihreään taittuvat sävyt. Tarkoin valitut, laadukkaat ja huoltovapaat pintamateriaalit sekä kalusteet, kestävät aikaa ja trendien vaihteluita.

Huikea 2,9 metrin huonekorkeus lisää entisestään kodin valoisuutta ja ilmavuutta. Messukoti perustuu Jukkatalon suosittuun vakiomalliin, johon on tehty pieniä muutoksia. Kohteen huonekorkeus sekä suuret ikkunat eivät tuoneet kustannuksia rakentamiseen kuin ainoastaan + 5000 € perushintaan - lopputuloksena kuitenkin todellinen WAU-efekti.

Sisustuksessa näkyy paitsi luonto, mutta myös tulevien asukkaiden rakkaus ja arvostus tarinoihin, taiteeseen sekä ympäristöystävällisyyteen. Kalusteet, joilla on ikää sekä tarinaa lisäävät osaltaan kodikkuuden tunnetta. Erilaisiin tilanteisiin mukautuminen on otettu huomioon erityisesti keittiössä, jossa siirrettävä saareke antaa mahdollisuuden useammalle kokille sekä isommallekin ruokailijamäärälle.

Koti kaikenikäisille

Jo suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon, että kodin tulee toimia asukkaiden kotina pitkään ja vastata eri elämänvaiheiden tarpeisiin. Kodin pohjaratkaisuna on yksikerroksinen omakotitalo, jossa on neliöitä kaikkiaan 103.
 

Toimiva pohjaratkaisu on kaiken a ja o.Toimiva pohjaratkaisu on kaiken a ja o.

Messutalo on suunniteltu äidille, isälle ja leikki-ikäiselle lapselle sekä kodissa osa-aikaisesti asuvalle vaarille. Jokaiselle asukkaalle löytyy niin halutessaan tilaa olla itsekseen sekä yhdessä. Kotiin on mahdutettu tehokkaasti kolme makuuhuonetta sekä tupakeittiö tilavan olohuoneen yhteyteen; tilat jatkuvat sulavasti ilman sokkelon tunnetta. Ulkoa löytyy iso sisäänvedetty terassi oleskelua varten sekä autolle käytännöllinen autokatos.

Tervetuloa Kouvolan Asuntomessuille tutustumaan Jukkatalon kohteeseen.
Jukkatalon Aina löytyy kohdenumerolla 32.

Tutustu messukodin vaiheisiin. Klikkaamalla kuvaa, pääset tutustumaan messukodin blogiin.Tutustu messukodin vaiheisiin. Klikkaamalla kuvaa, pääset tutustumaan messukodin blogiin.

Kiinnostuitko? Tilaa talokirjapaketti ja/tai jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
26.6.2019