Helposti raikasta sisäilmaa

Sisällä on koko ajan kylmä, eikä jalka voi ilman villasukkaa edes hipaista lattiaa. Aina väsyttää, lihaksia ja päätä särkee. Taas on kipeä olo ja nenä vuotaa. Tästä huolimatta talon lämmitykseen palaa isoja rahamääriä. Onko tuttu tarina? Jos on, kannattaa harkita ilmanvaihtojärjestelmän ratkaisuja.

Oma koti: paikka, jossa hengähtää

Bosch Vent 2000 -järjestelmän avulla raikas ulkoilma saadaan lämmitettynä sisätiloihin ilman vedon tunnetta.

Vent2000ilmanvaihto.JPG

Omassa kodissaan tulee vietettyä aikaa. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Joka tapauksessa toiveena on, että kodissa viihtyy. Jatkuva vedon tunne rokottaa sisätilan viihtyvyydestä aiheuttaen monia vaivoja. Raitisilmaventtiilien kautta tuotava kylmä tuloilma aiheuttaa vedon tunnetta ja tuhlaa samalla energiaa aiheuttaen ylimääräisiä lämmityskustannuksia. Ajatus Ilmanvaihtokanaviston rakentamisesta jälkiasennuksena saa myös lentää usein mahdollisuuksien ja/tai budjetin puutteessa roskakoriin.

Bosch ratkaisee sisäilman ongelmat täysin uudenlaisella ilmanvaihtojärjestelmällä. Vent 2000 on ilmansuodattimen, puhaltimen ja keraamisen lämmönvaihtimen sisältämä älykäs kokonaisuus, joka raikastaa sisäilman aiheuttamatta vedon tunnetta. Järjestelmän avulla happi ei pääse loppumaan; ei edes laskuja maksaessa, sillä Vent 2000 on edullisesti asennettava ja säästää jatkossakin lämmityskustannuksissa. Lämmöntalteenoton hyötysuhde onkin huimat 90%.

Asennus- ja käyttöohjeet

Lämmin, raikas sisäilma

Tunkkainen ilma aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä ja huonoa oloa. Raikkaassa ilmassa mieliala ja vireystaso säilyvät paremmin. Raikkaan ilman saa aikaiseksi ilman, että talossa pitäisi hytistä kylmästä ja kärsiä flunssan oireista.

Keraaminen lämmönvaihdin esilämmittää ulkoilman vedon estämiseksi. Järjestelmässä on pareittain toimivat puhaltimet, joiden asennettava määrä vaihtelee tilan koosta. Toinen puhaltimista vie lämmintä sisäilmaa ulos samalla lämmittäen talteenottokennon. Kennoon varastoitunut huonelämpö siirtyy raikkaaseen ulkoilmaan, jota toinen puhallin tuo sisään. Puhaltimien puhallussuunta vaihtuu minuutin välein tuoden jatkuvasti raikasta, lämmitettyä ilmaa huonetilaan.

Miksi valita Vent 2000?

  • Edullinen ja helppo asentaa
  • Ei vaadi ilmastonvaihtokanavistoa
  • Sisätila pysyy raikkaana ja lämpimänä
  • Ei tuhlaa energiaa
  • Ei vedon tunnetta
  • Sisältää lämmöntalteenoton
  • Säästää lämmityskustannuksia
    • Sisältää lämmöntalteenoton, jonka hyötysuhde on 90%

Bosch Vent 2000 ilmanvaihtojärjestelmän löydät Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan ostoksille >>


 
Päivitetty
21.8.2019