Markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinvalikoima

Airam mahdollistaa optimaaliset langattomat Casambi Ready -valaistusratkaisut sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin: asuintiloihin, toimistoihin, myymälöihin, teollisuudelle ja julkisiin tiloihin. Langattomalla ohjauksella voidaan rakentaa toimintavarmoja valaistuskokonaisuuksia, joita voidaan hallita joustavasti ja jotka ovat myös jälkeenpäin laajennettavissa. Ratkaisulla saadaan säästöä asennuskustannuksissa ja energiankulutuksessa, kun vanha, ei-ohjattava, valaistus muutetaan moderniksi ohjattavaksi valaistukseksi.

Nimetön-21

Langatonta ohjausta

Airamin Lumi, Plata, Highbay ja peräti 37 muuta tuoteperhettä ovat nyt saatavana Casambi-ohjattavina. Asuntovalaistuksessa Airamin Sono ja Lumi sopivat langattomina ratkaisuina esim. saneerattaviin taloyhtiöiden yhteistiloihin ja porraskäytäviin.

Älykäs ohjaus sopii erityisen hyvin sinne, missä valaistus on osa turvallisuutta kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Älykäs tekniikka, vaivaton langaton ohjaus

Casambilla voit ohjata, ajastaa ja himmentää yksittäisiä valaisimia, tai ryhmitellä valaisimia ja ohjata niitä ryhmäkohtaisesti. Ilmainen sovellus toimii iOS- ja Android -älylaitteissa. Älylaitteiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää myös erillisiä valokatkaisimia, -painikkeita tai muita ohjauslaitteita.

Casambi-järjestelmän älykkäässä Bluetooth Mesh -verkossa jokainen laite välittää ja vastaanottaa tietoa. Laitteet ovat itsenäisesti yhteydessä toisiinsa, jolloin koko verkko ei kaadu yksittäisen laitteen vikaantuessa. Casambi-laitteet voidaan yhdistää verkkoa ohjaavan älylaitteen avulla internetiin laitepäivityksiä sekä määritysten ja asetusten varmuuskopiointia varten.

apple-watch-1694985_1920

Kustannussäästöä, tuottavuutta ja viihtyvyyttä langattomilla ratkaisuilla

Langattomalla ohjausratkaisulla on monia etuja. Näistä ilmeisimmät ovat kustannustehokkuus sekä valaisinten kaapeloinnista riippumaton sijoittelu ja ryhmittely. Valaistussuunnittelijalle tämä on hyvä uutinen, koska suunnittelutyössä valaisimien ohjauskaapeloinnit voidaan unohtaa. Hyöty konkretisoituu myös urakoinnissa kustannussäästönä. Loppukäyttäjälle joustavasti muunneltava ja tarpeen mukaan ohjattava valaistus tarjoaa säästöä energiakustannuksissa, parantaa tuottavuutta ja henkilöstön viihtyvyyttä.

Ohjattavuuden ansiosta myös valaisimien elinikä pitenee ja huoltovälit harvenevat. Tästä on etua tiloissa, joissa huoltotyöt vaativat huoltohenkilöstöä ja nostolaitteistoa tai tilojen sulkemista muutostöiden ajaksi.

Langatonta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Airam käyttää valaisimissa komponentteja, jotka mahdollistavat laajan yhteensopivuuden markkinoiden muiden Casambi Ready -tuotteiden kanssa. Tällöin voit valita kohteeseen sopivimman tuotteen valmistajasta riippumatta. Airamilla langattoman valaistusjärjestelmän valaisinvalinnat ja käyttöönoton opastus kuuluvat palveluun osana projektimyynnin asiakastukea.

Casambi perustuu Bluetooth Low Energy teknologiaan

Casambi on langaton valaistuksenohjausjärjestelmä. Sitä tuottaa suomalainen Casambi
Technologies Oy, ja Casambi on jo selkeä markkinajohtaja Bluetooth-pohjaisissa valaistuksen säätöratkaisuissa.
Se on pienitehoinen radiotekniikka, jonka avulla pienikokoisilla moderneilla älylaitteilla kuten älypuhelimella tai älykellolla saadaan langaton yhteys toiseen laitteeseen. Mitään erillisiä reitittimiä tai tarvikkeita järjestelmään ei tarvitse asentaa, joten asennuskustannukset ovat edulliset. 


 
Päivitetty
19.6.2019