• Etusivu
  • Rakentaminen

Hoida mökkisi, vapaa-ajan asuntosi ja omakotitalosi jätevedet tehokkaasti Vestellin tuotteilla

Tilaa vestellin biopuhdistaja kiinteistösi jätevesijärjestelmäksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vestelli Oy
Päivitetty 25.07.2022
20193_56942.jpg

Vestellin tuotteilla on helppo hoitaa mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja omakotitalojen jätevedet tehokkaasti. Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin.

Monilla herkillä alueilla, kuten pohjavesi- ja ranta-alueilla, vaaditaan usein kaksoisviemäröinti. Jätevesien käsittely on toimintavarmempaa, kun käymäläjätevesiä (mustat jätevedet) ei sekoiteta huomattavasti puhtaampiin pesuvesiin (harmaat jätevedet). Ratkaisuna on, että wc-vedet johdetaan umpisäiliöön ja harmaat vedet eli talousvedet käsitellään erikseen esimerkiksi Vestellin Biopuhdistajalla.

Biopuhdistaja 3 ja 4 -harmaavesipuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen ja tehokas

Biopuhdistaja puhdistaa WC-vesiä lukuun ottamatta kaikki jätevedet. Tarkasti suunnitellun
rakenteen ansiosta harmaat vedet puhdistetaan yhdessä säiliössä ilman saostussäiliöitä tai
erillistä kenttää. Biopuhdistajassaei ole vaihdettavia suodatinmateriaaleja, kemikaaleja tai maa-aineita.

Biopuhdistajan asennus on äärimmäisen helppoa ja se vie tilaa vain alle kaksi neliötä. Betonirungon ansiosta se ankkuroituu maahan ja asennus onnistuu nopeasti vaativiinkin kohteisiin. Lisäksi asennusta helpottaa tulevan- ja lähtevän viemärin pieni 5 cm korkeusero. Asennuksen jälkeen näkyviin jää ainoastaan siisti kansi ja puhdistetun veden voi ohjata luontoon ilman jälkikäsittelyä. Biopuhdistajan ainoa huolto on tyhjennys kerran vuodessa tai harvemmin.

Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen.
Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen.
20193_56946.jpg
Info

Info

Vestellin Biopuhdistaja on käyttäjätestin voittaja jätevesijärjestelmien vertailussa

  • Biopuhdistaja-jätevesijärjestelmä perustuu aidoissa olosuhteissa testattuun suomalaiseen tekniikkaan.
  • Tuotteella on myös Avainlippu, joka on merkki siitä, että se on valmistettu Suomessa.
  • Biopuhdistaja on loistanut kaikissa testeissä ja se täyttää korkeimmat puhdistusvaatimukset vuodenajasta riippumatta.

Tuotteet saivat lisäksi parhaat arviot käyttäjäkokemusten perusteella (lähde: MAVEKE-hanke). Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota muun muassa asennuksen helppouteen, erinomaiseen puhdistustehoon, käyttömukavuuteen, positiivisiin ympäristövaikutuksiin sekä maltillisiin kustannuksiin.

Vestellin Biopuhdistaja-tuotesarjan jokainen harmaavesisuodatin on helppo asentaa ja huoltaa.

Maaurakoitsijan suosituksesta valittiin Biopuhdistajat sekä omakotitaloon että vapaa-ajan asuntoon

Kangasalalla asuvalla Ari Sipolalla on omakotitalo ja vapaa-ajan asunto Kangasalan Vesijärven pohjoispäässä. Sekä hänen omakotitalolleen että vapaa-ajan asunnolleen asennettiin Vestellin Biopuhdistajat. Omakotitaloon valittiin tarpeiden mukaan Biopuhdistaja 4 ja vapaa-ajan asunnolle Biopuhdistaja 3.

Ari päätyi Vestelliin maaurakoitsijan suosituksen perusteella ja on todella tyytyväinen lopputulokseen.

3581_696068008_202277103028.jpg

‒ Maaurakoitsija sanoi Vestellin olevan jämerä ratkaisu muihin harmaavesipuhdistajiin verrattuna. Minä luotin maaurakoitsijan sanaan ja hänen suosituksensa johti siihen, että päädyin Vestellin Biopuhdistajaan. Urakoitsija oli asentanut Biopuhdistajan muutamaan toiseenkin kohteeseen, niin ei siinä ollut mitään ongelmia. Asennettiin kaksi kaivoa ja siinä kesti ihan maksimissaan puoli päivää per kaivo, Ari kertoo positiivisista kokemuksistaan Vestellin kanssa.

Osallistu Vestellin verkkokoulutuksiin

Uudisrakentaja tai remontoija, osallistu Vestellin verkkokoulutukseen! Tule kuuntelemaan lisätietoa jätevesijärjestelmien valinnasta, saamaan vinkkejä suunnittelusta, asennuksesta sekä laitteistojen käytöstä ja huollosta. Valitse sinulle sopiva ajankohta ja ilmoittaudu koulutukseen: vestelli.fi/webinaari/

Koulutuksen aihealueet:

  • Jätevesijärjestelmän mitoitus ja hankinta
  • Lainsäädäntö ja viranomaismääräykset
  • Referenssikohteita
  • Lisätietoa suunnitteluun ja asennukseen
  • Vestelli yrityksenä
  • Vestellin tuotteet

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vestelli Oy
Rakentaminen
viemäröinti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20206_64870.jpg
Mietityttääkö jätevesijärjestelmän hinta?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.
20206_65361.jpg
Tutustu esimerkkikohteisiin ja valitse jätevesijärjestelmäsi oikein
Kokosimme alle asiakastarinoita, jotta voit tutustua rakentajien ja saneeraajien erilaisiin ratkaisuihin.
201812_55656.jpg
Biopuhdistajalla jätevedet puhtaiksi ja takaisin luontoon
Puhdas vesi on elämän elinehto ja maailman tärkein luonnonvara. Suomessa tilanne juomaveden riittävyyden ja laadun kannalta on hyvä, joskin kuuma ja kuiva viime kesä aiheutti jo ongelmia muutamissa kunnissa. Meidän on pidettävä vesivarannoistamme huolta ja estettävä niiden saastuminen. Siihen olennaisesti liittyy myös jätevesien puhdistus. Saastunut vesi vahingoittaa sekä ihmisiä että ympäristöä.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö
20223_77593.jpg
Estä vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen
Jotta putkijohtojen jäätyminen sekä routavaurioiden mahdollisuus minimoidaan, sijoitetaan vesijohdot sekä viemärit perinteisesti roudattomaan syvyyteen kerran 50 vuodessa toistuvan suurimman pakkastuntimäärän mukaisesti.Kaivantojen ulottuessa pohjavesipinnan alapuolelle sekä maa-aineksen pehmeys voivat aiheuttaa omia ongelmia katujen rikkoutuessa, putkijohtojen sekä rakennusten painuessa ja niin edelleen. Toinen syy välttää syviä kaivantoja on tietysti kustannukset, kun kaivaminen ja massojen ajo voidaan puolittaa saadaan tällä merkittävää säästöä rakentamiskustannuksissa. Ympäristön sen salliessa, voidaan maahan routarajan yläpuolelle sijoitettavien vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen ja routavauriot estetään putkia suojaavalla vettymättömillä Finnfoam-routaeristeellä.
20115_25991.jpg
Välitilaan pleksi vai lasi?
Kysymys:Keittiön välitilaan ollaan laittamassa kuva, jonka päälle kiinnitetään läpinäkyvä pleksi tai lasilevy.Millaisia kokemuksia on pleksin käytöstä keittiön välitilassa? Mitkä ovat suurimmat erot pleksin ja lasin välillä? Halkeaako pleksi helposti, jos esimerkiksi siihen päälle lisää hyllyn? Mikä on paras tapa kiinnittää pleksi seinään niin, että kosteus pysyy poissa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton