Permeter Smooth Air -teräspiippu takaa toimivan ilmanvaihdon

Moderni, täysin sileä teräspiippu Permeter Smooth Air on varustettu omalla tuloilmakanavalla, joka mahdollistaa puun puhtaan ja tehokkaan palamisen tulisijassa myös koneellisen ilmanvaihdon kanssa sekä matalaenergiataloissa.

Edistyksellistä tekniikkaa

Omalla tuloilmakanavalla varustettu Permeter Smooth Air on kehitetty erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloihin, joissa tiiviiden rakenteiden avulla on taattu hallittu ja energiatehokas ilmanvaihto. Piipun sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta palamista varten tarvittava ilma saadaan tuotua tulisijaan piipun kautta suoraan ulkoilmasta huonetilan sijaan, mikä mahdollistaa passiivitalon tarkasti säädellyn ilmanvaihdon optimaalisen toiminnan. Samasta syystä Permeter Smooth Air on järkevä valinta kaikkiin taloihin, joissa ilmanvaihto on toteutettu koneellisesti, sillä Permeter Smooth Air auttaa tasapainottamaan koko talon ilmanvaihtojärjestelmää.

Upea Permeter Smooth Air on täysin pannaton ja sileä hormi, joka sopii vaativankin sisustajan makuun. Hormin sisähalkaisijan koko on 150 mm, ja värivaihtoehtoina löytyy musta, valkoinen ja ruostumaton teräs.

Permeter Smooth Air -hormin oma tuloilmakanava mahdollistaa palamiselle aina optimaalisen ilman ja polttoaineen seoksen, jolloin tehokkaasti ja puhtaasti polttavista tulisijoista saadaan maksimaalinen hyöty irti. Näin huonetila säilyy tasaisen lämpimänä, ja lisäksi saadaan vähennettyä energiankulutusta ja laskettua hiilidioksidipäästöjä. Puulämmitteisiin tulisijoihin suunniteltu Permeter Smooth Air on osa Permeter Smooth -tuoteperhettä, jossa paloturvallisen piipun ainutlaatuinen keraaminen eriste on sintraantumaton ja näin kestävä ja turvallinen ratkaisu. Permeter Smooth Air on CE-merkitty ja testattu lämpötilaluokkaan T600.

Permeter Smooth Airin sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta.

Permeter Smooth Airin sisäänrakennetun ilmakanavan ansiosta tulisijan ei tarvitse palaakseen ottaa ilmaa huonetilasta.

Permeter Smooth on näyttävä ja turvallinen teräspiippu

Upea, täysin sileä teräspiippu Permeter Smooth on monipuolisine värivaihtoehtoineen niin ammattisisustajien kuin omaa kotiaan suunnittelevien suosikki vuodesta toiseen. Tyylikkäänä ja ajattomana se sopii liitettäväksi tyyliltään hyvin monenlaisiin tulisijoihin, niin perinteisempään kuin hyvin moderniinkin kotiin.

Pannaton ja sileä Permeter Smooth -teräspiippu soveltuu kaikenlaisiin sisustuksiin ja
tulisijaväreihin.

Pannaton ja sileä Permeter Smooth -teräspiippu soveltuu kaikenlaisiin sisustuksiin ja tulisijaväreihin.

Permeter Smooth -teräspiippujen värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen. Hormikoot ovat Ø 130, 150, 180 ja 200 mm. Permeter Smooth on tarkoitettu liitettäväksi tulisijaan päältä. Hormikoossa Ø150 mm on vaihtoehtona myös mustana saatava jalallinen taka-/sivuliitos.

Puulämmitteisiin tulisijoihin tarkoitettu CE-merkitty Permeter Smooth on kestävä ja turvallinen, huolella testattu teräspiippuratkaisu. Paloturvallisen piipun ainutlaatuinen keraaminen eriste on sintraantumaton ja piippu on testattu lämpötilaluokkaan T600. CE-merkinnän lisäksi tuote on testattu myös yläpohjan eristepaksuudella 600 mm.

Permeter
Smoothin hienostuneet värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta,
harmaa ja valkoinen.

Permeter Smoothin hienostuneet värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen.

Kätevä tulisijaa vaihdettaessa

Toisinaan vanha hormi on järkevintä korvata uudella. Vaihdettaessa puhtaammin polttavaa, energiatehokkaampaa, kätevämmän kokoista tai paremmin sisustukseen sopivaa tulisijaa entisen tilalle on aina varmistettava myös vanhan hormin kunto ja toimivuus. Joskus vanha hormi on järkevintä korvata uudella.

Kokonaan uusi savuhormi tarvitaan tietysti silloin, kun kotiin asennetaan ensimmäistä kertaa tulisijaa eikä hormia ole olemassa. Kevyt, nopeasti asennettava Permeter Smooth on helppo liittää tulisijaan päältä, joten se ei vie tilaa. Se ei myöskään kasvata turhaan tulisijayhdistelmän massaa, mikä on vanhoissa asunnoissa usein hyvin tärkeää.

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy hormilaskuri, jonka avulla voi laskea hinnan Rondo Plus-, Isokern- ja Permeter Smooth-valmispiipulle. Laskennan tulos näyttää materiaali- ja tarvikeluettelon, hormin hinnan, rahdituspainon ja lavamäärän.

Schiedel-valmispiippuja myyvät rautakaupat ja tulisijavalmistajat eri puolilla Suomea.

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy myös tietoja sekä asentajista että piipun korjaajista eri puolella Suomea.

Katso video Schiedelin valmispiipusta


 
Julkaistu
17.6.2019