Onko aika uusia katto?

Monimuotoisen tiilikaton asentaminen vaatii ammattitaitoa ja tarkkuutta, mutta erityisen haasteelliseksi työ saattaa muodostua vanhaa kattoa korjattaessa. Vanhan katon kanssa ei aina voi tietää, mitä rakenteista purettaessa paljastuu.

Kattoremontti ilman stressiä

Vaikka katto on tärkeä osa rakennusta niin suojana kuin osana julkisivua, ei sen kuntoon aina kiinnity yhtä paljon huomiota kuin muihin rakennuksen osiin. Katon vuositarkastuksen voi suorittaa itse, mutta korjaustöissä kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Korjaustöihin on syytä ryhtyä heti, kun katolla havaitaan kulumia tai halkeamia.

Katon käyttöikä vaihtelee kattotyypistä ja materiaalista riippuen keskimäärin 30-50 vuoden välillä. Vanha katto on hyvä uusia jo ennen, kuin vahinkoja alkaa ilmetä. Kosteusvauriot tulevat kalliiksi. Jos katon kunto arveluttaa, voi ammattilaiselta pyytää katon kuntoarvion, jolloin perusteellisen tarkastuksen lisäksi saadaan arvio siitä, miten juuri kyseinen katto remontoidaan parhaalla tavalla. BMI Ormaxin valtuutetut kattoasentajat ovat luotettava ja turvallinen valinta asiantuntijaa haettaessa.

170001522OrmaxProtectorPlusTupapunainenValkeakoski (19) muok.jp

BMI Ormaxin katon saat myös valmiiksi asennettuna

BMI Ormax-tiilikatto on helppo, luotettava ja turvallinen tie uuteen kattoon. Kattotiili on erinomainen valinta myös vanhojen kattojen korjaamiseen. Tyylikäs, kestävä ja eläväpintainen tiili tuo talolle uuden ilmeen samalla nostaen sen arvoa. Voit valita BMI Ormax-tiilikatoksesi ekologisen ja erittäin hyvin pakkasta kestävän betonitiilikaton tai vuosi vuodelta kaunistuvan, haalistumattoman savikattotiilen.

Tiilikatto on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki tarvittavat tarvikkeet. Kun tilaat katon valmiina pakettina, voit varmistua siitä, että kaikki tarvikkeet ovat paikalla, kun asennustyö käynnistyy. BMI Ormaxin kautta saat myös ammattitaitoisen, valtuutetun tiilikattoasentajan asentamaan kotisi katon.

Tiilikattosi asentaa BMI Ormaxin valtuuttamat asentajat.Tiilikattosi asentaa BMI Ormaxin valtuuttamat asentajat.

Arvo nousee yllättävän edullisesti

Tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan myös vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.

Tiilikatto suojaa kiinteistöä jopa 70 vuotta. Se nostaa kiinteistösi arvoa ja on silti hankintana yllättävän edullinen.
 

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Katto pohjoisen sääolosuhteisiin

BMI Ormaxin EVO-katto edustaa suomalaista arkkitehtuuria, esteettisyyttä, toiminnallisuutta ja ekologisuutta. EVO valmistetaan yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista - Suomen Orimattilassa, ja se on kehitetty Suomen vaativia ilmasto-olosuhteita ajatellen.

Ormax EVO-kattoon on mahdollista yhdistää integroidut aurinkopaneelit – myös jälkikäteen asennettuna.Ormax EVO-kattoon on mahdollista yhdistää integroidut aurinkopaneelit – myös jälkikäteen asennettuna.

Ohut ja ilmeeltään kevyt kattotiili lukittuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy siinä vakaasti kaikissa olosuhteissa. Tiilikaton alla on hiljaista asua, vaikka myrsky riepottelisi ja pakkanen paukkuisi. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus eikä sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi.

BMI Ormax EVO -
​​​​​​​Edistyksellisimmän rakentajan valinta

  • Uusinta kattotiiliteknologiaa
  • Tasainen ja tyylikkään ohut
  • Nostaa talosi arvoa
  • Pitkäikäinen
  • Äänetön

Pitkäikäinen ja haalistumaton katto

Kun haluat pitkäikäisen katon, jonka kattotiilet kestävät auringonvaloa haalistumatta, valintasi on silloin BMI Ormax Protector+. Siinä yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector+ -pinnoite hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector+ -betonikattotiili on läpivärjätty ja se antaa katollesi laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

BMI Ormax Protector+ tupapunainenBMI Ormax Protector+ tupapunainen
 
Päivitetty
21.4.2020