Koti järjestykseen - erikoissyvä kaapisto antaa uusia mahdollisuuksia

Vaikka kesä on huoletonta ja rentoa aikaa, on silti mukava tulla mökkilomalta siistiin ja järjestyksessä olevaan kotiin. Talven toppavaatteet on voitu pakata jälleen odottamaan syksyn tuulta ja tuiverrusta ja esille on otettu kevyet ja kesäiset vaatteet sekä varusteet.

750-Kari-Lehto-OP4_2307

Heitä kaoottiselle sotkulle hyvästit

Kodin eräänlaisia säilytyksen sekä siisteyden pulssikohtia ovat kodinhoitohuone ja eteinen. Likaisten ja puhtaiden vaatteiden käsittely kodinhoitohuoneessa asettaa omat edellytyksensä erilaisille tarvittaville säilytysmahdollisuuksille sekä käyttöä helpottaville ratkaisuille. On kuivumassa olevaa, lajittelua odottavaa sekä silitettävää pyykkiä. Vastaavasti eteisessä roikkuvat usein takkiröykkiöt, joiden lisäksi kompastumisen vaara hujan hajan oleviin kenkiin on ilmeinen. Tällaiset pienet yksityiskohdat antavat kuvan sotkuisesta kodista, vaikka koti olisikin tiptop. Epäjärjestyksestä pääsee kuitenkin helposti eroon tarpeisiin suunniteltujen kaapistojen sekä niiden varusteluiden avulla. Huolella suunnitelluista vaatekaapeista löytää helposti tarvitsemansa – nopeasti.

Tiesitkö muuten, että Inarialla on tarjolla myös erikoissyviä kaapistoja?
Inarian mittatilauksena valmistettavia kaapistoja on mahdollista saada myös 700-1000 mm syvinä (mitoitus millin välein). Erikoissyvät kaapistot ovat erinomainen ratkaisu monenlaisiin tiloihin. Oikeanlaisella varusteiden valinnalla käyttömahdollisuudet ovat liki rajattomat.

Kurkista kaapistojen varustemahdollisuuksiin

Kun kaikelle on oma paikkansa

Siistin kodin salaisuus on järjestää kaikelle oma paikkansa. Kaikki, mitä tarvitset, löytyy hetkessä ilman suuria etsintätuokioita ja -partioita. Tyylikkäät kaapistot ovat sitä paitsi myös sisustuselementti. Valitsemalla itsellesi ja sisustukseesi sopivat materiaalit saat nostettua säilytysratkaisut osaksi sisustusta.

750 inaria-hylly-ja-korit

Millaista säilytystilaa tarvitset – suunnittele itse tai asiantuntijan kanssa

Toteuta itsellesi säilytysjärjestelmä, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja testaa myös Inarian suunnittelutyökalua, sillä sinä jos kuka tunnet kotisi parhaiten. Suunnittelutyökalu on maksuton ja toimii www-selaimella. Suunnittelutyökalusta on mahdollista lähettää tarjouspyyntö Inarialle. Suunnitelman lähettäminen ei ole automaattisesti tilaus kyseisestä tuotteesta, vaan toimii nimenomaan tarjouspyyntönä.

Näin suunnittelutyökalu toimii

Voit myös kutsua asiantuntijan kotiisi, mikäli itse suunnitteleminen tuntuu vieraalta ajatukselta. Inarian suunnittelija saapuu mielellään mittaamaan ja suunnittelemaan yhdessä sinun kanssasi toimivan ratkaisun.

inaria-suunnittelutyokalu-2-823x412

Heräsikö kysyttävää? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Päivitetty
13.6.2019