Kotimainen linjalattiakaivo täyttää laatutietoisenkin sisustajan kriteerit

Suomessa valmistettu Vieser Line on uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, jossa yhdistyvät korkea laatu, ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen käytettävyys. Valittavana on joko mattamusta pulverimaalattu teräskansi tai lähes huomaamaton laatoitettava kansi.

Vieser Line -linjalattiakaivo on patentoitu, turvallinen ja luotettava. Kuvassa on laatoitettava kansi.

Vieser Line -linjalattiakaivo on patentoitu, turvallinen ja luotettava. Kuvassa on laatoitettava kansi.

Yksilöllisellä designilla erottuvat kaivonkannet tuovat arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennusyhtiöille ja kodin sisustajille mahdollisuuden vaativimpienkin kylpyhuoneunelmien toteuttamiseen. Tyyliltään ajattoman elegantti Vieser Line on aina yhteensopiva suosittujen Vieser One -lattiakaivojen kanssa, mikä takaa lattiakaivojärjestelmälle ensiluokkaisen luotettavuuden ja käytännöllisyyden.

Jätä yhteydenottopyyntö

Halutessasi Vieser Line -linjalattiakaivo sulautuu huomaamattoman
tyylikkäästi osaksi kylpyhuonetta.

Halutessasi Vieser Line -linjalattiakaivo sulautuu huomaamattoman tyylikkäästi osaksi kylpyhuonetta.

Vieser Line mattamustalla teräskannella antaa kylpyhuoneelle
yksilöllisen ja huolitellun ilmeen.

Vieser Line mattamustalla teräskannella antaa kylpyhuoneelle yksilöllisen ja huolitellun ilmeen.


Osta Vieser Line verkkokaupasta

Osta muita Vieser-tuotteita verkkokaupasta

Vieser Linen yhteensopivuus kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja asennukseen ja helppoutta vesilukon puhdistukseen. Vieser Onen ansiosta käytössä voi olla joko pysty-, vaaka- tai kuivakaivo. Vieser Onen kolme sivuliitäntää helpottavat sijoittelua ja putkiston asentamista.

Vieser Line -linjalattiakaivo soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Se voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Vieser Line on mahdollista asentaa joko keskelle lattiaa tai seinän viereen. Patentoidun ratkaisun vuoksi asennus seinän viereen on turvallista ja vedeneristyksen liitos täysin vesitiivis. Useita lattiakaivoja on myös mahdollista sijoittaa vierekkäin.

Patentoidun ratkaisun vuoksi asennus seinän viereen on turvallista ja vedeneristyksen liitos täysin vesitiivis.

vieser_verkkokauppa
Vieser Line -linjalattiakaivossa tyylikäs muotoilu yhdistyy
luotettavaan toimintaan ja käytettävyyteen. Vieser Line on yhteensopiva
kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa.

Vieser Line -linjalattiakaivossa tyylikäs muotoilu yhdistyy luotettavaan toimintaan ja käytettävyyteen. Vieser Line on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa.

Tiesitkö?


Vieser Lineen on saatavilla varaosana erikoisvesilukko, jonka käyttöä suositellaan, kun kaivon käyttö on vähäistä tai tilapäistä, kuten esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa. Erikoisvesilukot estävät viemäriä kuivumasta ja poistavat mahdollisen pahan hajun.


Vieser on mukana Kouvolan asuntomessuilla

Pääset tutustumaan Vieserin lattiakaivoratkaisuihin Kouvolan asuntomessuilla 12.7.−11.8.2019 kohteissa Talo Aito ja Dekolaku. Tervetuloa!

asuntomessut.JPG

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
15.7.2019