• Etusivu
  • Tutkimus

Rakentaja.fi kävijätutkimus 2019

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Auta meitä kehittämään Rakentaja.fi -palveluamme vastaamalla kävijätutkimukseen. Vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Rakentaja.fin verkkokauppaan.

Tutkimus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59310.jpg
Rakastu pieneen keittiöösi
Pieni keittiö voi asunnosta ja sen asukkaista riippuen tarkoittaa neliöiltään hyvinkin erikokoisia tiloja. Yksiön keittokomero on kiistatta pieni, mutta myös näennäisesti keskikokoinen keittiö voi olla suurperheen tarpeisiin erittäin kompakti. Olipa pieni keittiö minkä kokoinen tahansa, sen suunnittelussa on lupa käyttää luovuutta.
20187_54146.jpg
Keittiöhana kosketusvapaana ja joustavalla juoksuputkella
Jokainen kotikokki tietää, että tahmainen leipätaikina tai rasvaiset kädet jättävät keittiön vesihanan sottaiseksi, kun hanan avaa käsien pesemistä varten. Kosketusvapaa hana sen sijaan pysyy siistinä, minkä ansiosta bakteerien leviäminen keittiössä ja muualla kotona vähenee merkittävästi.Perinteisen vipuhanan rinnalla hybridihana, eli tavallisen ja kosketusvapaan hanan yhdistelmä, on kasvattanut suosiotaan kodeissa.
201010_23323.jpg
Nurmikko kuntoon
Sammaloituminen on yksi pihanurmikon keskeisistä ongelmista: Liian varjoinen paikka, hapan maaperä ja vuosien saatossa väistämättä tapahtuva tiivistyminen mahdollistavat sammaleen kasvun, ja nurmiheinien on pakko väistyä.Boschin hieno AVR 1100 -nurmikon ilmaaja Powerdrive™-moottoreineen ja "Jet-Collect"-järjestelmineen möyhii maaperää sekä kerää ja kuljettaa sammaleen ja tiivistyneen nurmihuovan jätteet voimakkaalla ilmavirralla kokoojasäiliöön. Mikään ei tukkeudu.Tilaa Jäsentukusta!
20193_56849.jpg
Säästöä tehokkaammalla lämmöntalteenotolla
Energiatehokkuus ja energiansäästö on päivittäinen aihe ja "ilmastotalkoiden" myötä merkitys vain kasvaa. Energiatehokkuusvaatimukset saattavat kasvaa ja energian hinta nousta. Ilmastonmuutoksen kannalta tärkeitä energiatehokkuuden osa-alueita ovat liikkuminen ja yhdyskuntarakenne, rakennusten lämmitys sekä sähkölaitteet ja valaistus. Ilmastotalkoisiin osallistuminen on mielekkäintä silloin, kun siitä syntyy kustannussäästöä itselle. Käytännössä vanha toimivan tuntuinen ilmanvaihtokonekin kannattaa yleensä uusia.Talon koosta ja ilmamääristä riippuen ilmanvaihtokoneen uusimisella saavutettu säästö on vuositasolla 200 - 700 euroa.
20137_35622.jpg
Boschin GluePen-liimakynä - kätevä apu askarteluun ja pikku korjauksiin
Arjen pienet ja suuret kiinnitystarpeet ratkeavat nopeasti ja kätevästi Boschin uuden GluePen-kuumaliimakynän avulla. Kynä on erinomainen apuväline luovaan askarteluun, paketointiin, pienoismallien rakentamiseen ja kodin pieniin korjaustöihin.
201611_47645.jpg
Vähiten huoltoa vaativa julkisivuvaihtoehto?
Arkkitehtuuristaan palkittu Tampereen Ratinanranta edustaa modernia, kestävää kaupunkirakentamista. Rakennusten suunnittelussa ja toteutuksessa on ajateltu asumisviihtyvyyttä, pitkää elinkaarta sekä koko elinkaaren aikaisia käyttökustannuksia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton