Nyt saa harjanvarret ja ruuviviritelmät eteisessä kyytiä

Kotimainen säilytysjärjestelmien valmistaja Sovella toteutti omakotitalon eteisen säilytystilojen uudistuksen. Eteinen kokeekin melkoisen muutoksen, kun vaatetankona toiminut harjanvarsi ja naulakkona toimineet ruuvit vaihdettiin tyylikkään mustaan Sovella-säilytysjärjestelmään.

Katso huima muutos kokonaisuudessaan oheiselta videolta.

Tee eteisen siistinä pitämisestä helppoa

Oletko koskaan ajatellut, miten mukavaa on tulla ja mennä silloin, kun eteinen on hyvässä järjestyksessä? Lähteminen helpottuu kummasti, kun vaatteet, kengät ja varusteet löytyvät omilta paikoiltaan.

Poimi hyväksi havaitut vinkit omaan eteiseesi

sovella_eteinen_1920x1080_2
sovella_vaatehuone_2_1920x1080
sovella_eteinen_951x535
sovella_eteinen_1920x1080_3

Rohkea ja tyylitietoinen sisustaja valitsee väriksi mustan

Sovella-säilytysjärjestelmän musta värivaihtoehto antaa säilytystiloille uuden ja tyylikkään ilmeen. Luo näyttävät raamit kodin säilytykseen. Muut värit ovat valkoinen ja hopeanharmaa.

Sovellan tuttu toiminallisuus ja laatu nyt mustana

sovella-sailytysjarjestelma-varasto-800x800

Suunnittele oman eteisesi säilytysjärjestelmä Sovella 3D Planner -ohjelmalla. Tulosta valmis suunnitelma ja lista tarvitsemistasi tuotteista, suuntaa lähimmälle jälleenmyyjälle. Sovella tuotteita saa ostettua kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista.

Oikeat ratkaisut kodin erilaisiin säilytystarpeisiin

Sovella-tuotteista löydät oikean ratkaisun kodin, varaston tai autotallin säilytystarpeisiin. Hyllyt, tangot, korit, naulakot, kenkähyllyt tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Kaikki tuotteet on mahdollista liittää yhteen, joten säilytysjärjestelmän muokkaaminen on helppoa ja vaivatonta ja sitä voi myös täydentää säilytystarpeiden muuttuessa.

Tutustu Sovella-säilytystiloihin


Hae inspiraatiota maksuttomasta esitteestä.
​​​​​​​Tilaa se alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Päivitetty
19.10.2020