Valitse Suomen suosituin kivitalo

Pitkäikäisyys, energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, huoltovapaus, arvon säilyminen, asumismukavuus… Asetamme kodeillemme paljon vaatimuksia. Lammi Kivitalon tehtävänä on huolehtia, että ne täyttyvät.

Kun tavoitteena optimaalinen energia- ja kustannustehokkuus, on kivirunko erinomainen valinta. Kivi on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin.

Kiviseinät myös pitävät talosi lämpötilan miellyttävänä läpi vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena talvipakkasilla. Lisäksi kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.

Lammi_Kivitalo_Alpi_pääkuva-1200x900_2

Kivitalo on terve ja turvallinen

Kivi on paloturvallinen eikä se lahoa tai homehdu, sillä siinä ei ole orgaanisia ainesosia. Rakennuskiviemme nerokas rakenne tekee virheettömän rakentamisen helpoksi, turvaten siten talosi ilmanlaadun seinänsisäisiltä ongelmilta. Kivi on rakennusmateriaaleista kosteusteknisesti luotettavin. Siksi sitä suositellaankin käytettävän myös puutaloissa ainakin kosteiden tilojen seiniin.

Kivitalo ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa ja maalaamista. Seinien jokainen piste kelpaa kiinnityskohdaksi, etkä joudu etsimään runkotolppia. Kivitalon seinät ja lattiat ovat hiljaiset eikä nurkissa narise. Helppohoitoinen kivitalo kestää sukupolvesta toiseen ja säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Kivi tuo taloosi massiivisuutta ja vivahteikkaan muotokielen. Kivitalo sallii yksilölliset ratkaisut – se täyttää persoonalliset toiveesi ja tottelee arkkitehdin herkkää kynää. Kivitalo on helppo rakentaa tasamaalle tai rinteeseen – se taipuu haastavaankin rakennuspaikkaan. Voit suunnitella talosi juuri sellaiseksi, kuin haluat.

Tiesitkö?

Suunnittelun lähtökohdaksi voidaan ottaa vaikka joku talomalliston kohde. Me pystymme tekemään totta tarkoista suunnitelmista tai vielä muotoansa hakevista unelmista. Olemme koonneet Lammi Ideakirjaan yli 30 taloa. Jokainen taloista voidaan toteuttaa sellaisenaan, niitä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan tai käyttää oman ideoinnin lähtökohtana, jolloin valittu arkkitehti suunnittelee kaiken alusta asti sinun toiveidesi mukaan.

TUTUSTU TALOMALLISTOOMME >>

Nimetön-13

Kuinka kivitalo rakennetaan?

Eroaako se puutalon rakentamisesta?

Yksilöllinen kivitalorakentaminen tapahtuu aina paikalla rakentaen eli talo rakennetaan rakennuspaikalla. Useimmiten urakkamuotona on osaurakointi, jolloin pystytys on jaettu muutamalle urakoitsijalle eri työvaiheiden mukaisesti. Parhaan laadun takaamiseksi Lammi Kivitaloilla on laaja ja laadukas yhteistyöverkosto, jonka toimijoiden kanssa Lammi on tehnyt yhteistyötä jo vuosien ajan. Heidän avullaan talounelmat muuttuvat todeksi.


Katso myös nämä:

1L3A9945_2

Tule työmaalle!

Tutustu taloprojekteihin eri valmiusasteissa

KATSO TULEVAT TALOESITTELYT >>

1L3A4812

Tutustu projektiin

Porin Asuntomessuille rakennettiin upea kivitalo

KATSO KUVAT PROJEKTISTA >>

 
Päivitetty
3.6.2019