Selätä autotallin kaaos

Katso oheiselta videolta autotallin säilytystilojen muutos tavarakaaoksesta toimivaksi säilytystilaksi. Kaikki tavarat, tarvikkeet, renkaat ja harrastevälineet löytävät oman paikkansa Sovella-säilytysjärjestelmän avulla.

Sovella varustaa autotallit ja varastot laadukkaalla kalustesarjalla. Säilytysjärjestelmän tuotteita saa valkoisena, hopeanharmaa efektinä ja mustana. Mustien tuotteiden valikoima on rajattu.

Muista myös koukut, hyllyt, korit, reikälevyt ja pientavaralaatikostot,
joiden avulla rakentuu säilytyskokonaisuudet erilaisiin varastointitarpeisiin.

Harrastevälineiden kannatinpari on hyvä ratkaisu esimerkiksi suksien, sauvojen ja lumilaudan säilyttämiseen sekä polkupyörän ripustamiseen.

Sovella-säilytysjärjestelmä kotiin ja autotalliin

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella-tuotteista löydät oikean ratkaisun kodin, varaston tai autotallin säilytystarpeisiin. Hyllyt, tangot, korit, naulakot, kenkähyllyt tai mitä ikinä tarvitsetkaan, säilytysjärjestelmästämme löydät sen. Jokaiselle vaatekappaleelle, harrastusvälineelle, monolle ja luistimelle, työkalulle sekä muille pienille, mutta tärkeille tavaroille löytyy oma paikkansa.

Tutustu Sovella-säilytystiloihin


Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.


 
Julkaistu
10.6.2019