Miten löydän itselleni sopivan talopaketin ja -toimittajan?

Kun olet valitsemassa talotoimittajaa tai -pakettia, kannattaa kiinnittää huomiota pienellä painettuun tekstiin, sekä talomyyjän kanssa syntyvään henkilökemiaan. Tästä löydät Jukka-myyjä Matti Muholan vinkit, miten sinä löydät itsellesi haaveidesi kodin rakennusprojektiin sopivimman kumppanin.

750 pariskunta_omajukka-1024x683

Luottamus kaiken lähtökohtana

Jukkatalolla halutaan olla rehellisiä asiakkaalle, ja juuri siksi toimitussisältö käydään yksityiskohtaisesti yhdessä läpi. Jukka-myyjä Matti Muhola pitää luottamusta kaiken lähtökohtana:

– Me haluamme, että asiakas pystyy luottamaan meihin. Rakennusprojekti on asiakkaalle iso asia, ja jännittää useimpia paljon. Jännitykseen auttaa, kun pidämme tiiviisti asiakkaaseen yhteyttä ja pidämme asiat selkeinä alusta saakka.

Lue tositarina, miten Arjen karusellissa -blogisti Hanna teki talounelmistaan totta Jukka-myyjän avulla.
Lue tarina

Yksityiskohtien varhainen läpikäynti osoittaa vastuullisuutta myyjältä

Jukka-myyjät haluavat varmistaa, että talotoiveesi ovat mahdollista toteuttaa. Muhola neuvookin valitsemaan talotoimittajan, jonka myyjät ovat aidosti sinun asiallasi:

– Usein sanon asiakkaalle, että talotoimittajalla ei ole mitään väliä, vaan kannattaa valita vastuullisesti toimiva myyjä - ollaanko ensimmäisella tapaamisella pyytämässä nimiä paperiin, vai katsotaanko rauhassa yksityiskohdat läpi? Mieti, minkälainen tunne myyjästä jäi ja onko hän rehellisesti sinun asiallasi.

750 489 IMG_5312-1024x664

Talopakettia on hyvä tietää, että useimpien pakettien perusrunkoa ei ole yksilöity tietyille tonteille. Se on tärkeää, koska vain näin voidaan valita esimerkiksi sopivat perustukset sekä lämmönlähde - joka sekin usein puuttuu talopakettien perussisällöstä.

– Taloprojektin budjetin kannalta suurimpia virheitä on, jos esimerkiksi myydään rinnetontille tasamaan talo - silloin perustuksia varten tehtävistä maatöistä tulee suuri lisäkulu, kertoo Muhola.

Mitä Jukkatalon talopakettien toimitussisältöihin kuuluu?
Toimitussisältö

Kiinnitä huomiota sekä projektiosaamiseen että viestintään

Talon rakentaminen on iso projekti, joka vaatii erityistä projektinhallintaa. Tätä tarkoitusta varten on Jukkatalo kehittänyt OmaJukka-sovelluksen, josta voit seurata esimerkiksi työmaan vaiheita. Sovelluksen avulla tiedät esimerkiksi sen, milloin työmaalla kannattaa käydä katsomassa urakan etenemistä. Muhola kertoo, että sovellus on ollut asiakkaiden keskuudessa suosittu, sillä moni käy katsomassa työmaata kauempaakin.

750 omajukka_kuvitus-768x514

Kuinka paljon teen itse, paljonko haluan ulkoistaa?

Muuttovalmis, Sisusta itse tai Talopaketti - mikä on sinun ratkaisusi?

Jokainen asiakas on yksilö, ja haaveilee omanlaisestaan unelmien talosta. Jukkatalo on löytänyt tavan tasapainoilla yksilöllisten unelmien ja valintaa helpottavien ratkaisujen välillä. Jukkatalon valikoimassa on kolme talopakettia: Muuttovalmis, Sisusta itse ja Talopaketti

  • Muuttovalmis Jukkatalo on talopakettien avaimet käteen -ratkaisu, jossa hoidettavaksesi jää vain talon ulkopuoliset työt, kuten pihatyöt.
  • Sisusta itse -ratkaisussa taas pääset itse toteuttamaan talon sisäpintoja.
  • Rakenna itse -talopaketti sopii esimerkiksi sellaiselle, jolla on jo rakennuskokemusta. Se on joustava ratkaisu, jonka sisällöstä voi neuvotella.

Asiantuntevien myyjien avulla voit rakentaa niiden pohjalta unelmiesi kodin. Myös Muhola suosittelee ensikertalaiselle Muuttovalmista Jukkataloa:

– Ensikertalaiselle muuttovalmis on helpoin. Sisusta itse on sopiva ratkaisu sellaiselle, joka tykkää tehdä itse esimerkiksi maalaus- ja tapetointihommia. Se on myös paketti, jossa on rajattomia mahdollisuuksia tuotevalintojen suhteen. Valintaa tehdessä kannattaakin punnita, mitä on valmis tekemään itse.

750 IMG_5787-1024x675

Näin löydät sen oikean talotoimittajan ja -paketin:

  • Valitse talotoimittaja, jonka myyjät ovat valmiita panostamaan suunnitelmiisi ja toiveisiisi: Onko talopakettitoimittaja joustava? Käy läpi, mitä haluaisit hankkia itse – jos valitset muuttovalmiin vaihtoehdon. Toimittaja vastaa maatöiden jälkeisestä aikataulusta.
  • Mieti, mikä sinulle on unelmiesi kodissa kaikkein tärkeintä – ja panosta siihen: Varmista, että toimittajilla on valikoimassaan niitä yksityiskohtia, joista unelmoit. Tarkista talopakettiin sisältyvät toimittajat: kuka toimittaa saunan, keittiön, takan, ikkunat ja ovet, terassilasituksen?
  • Valitse talotoimittaja, joka on valmis käymään kanssasi yksityiskohtaisesti läpi kaiken mitä toimitussisältöön kuuluu – ja mitä siihen ei kuulu: Toimitussisältöjä vertaillessa eroja toimijasta riippuen on esimerkiksi näissä asioissa: kenen vastuulla on siivota työmaalla, kuka hoitaa rakennustelineet ja kuuluuko sisäänkanto pakettiin vai ei?

Löydä lähin Jukka-myyjäsi täältä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö Jukkatalolle:


 
Päivitetty
24.10.2022