Näistä syistä terassin lasittaminen on järkevää

Terassielämä on aurinkoisina ja lämpiminä päivinä yhtä juhlaa. Voisipa siellä viettää aikaa myös sateen yllättäessä tai tuulen tuivertaessa. Saat terassistasi enemmän iloa irti lasittamalla sen.

Lasituksen myötä terassin käyttöaste kasvaa huomattavasti.

90 prosenttia lasituksen hankkineista on käyttänyt terassiaan aikaisempaa enemmän. Lasiterassilla voi viettää aikaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Se on mahdollista sisustaa ylimääräiseksi huoneeksi, sillä lasitus suojaa terassia ja sen kalusteita pölyltä, lialta ja kosteudelta. Usein lasitettua terassia käytetäänkin olo- ja ruokailuhuoneena, joka tuo kaivattua lisätilaa esimerkiksi juhlien ja illanistujaisten järjestämiseen. Se sopii myös lasten leikkitilaksi, kasvien viljelypaikaksi ja viileäksi yöpymispaikaksi kesäöinä.
vk-24-lumon-terassilasit-1920x1080

Käyttömahdollisuuksia moneen makuun

Grillaa, pelaa, leiki, lue kirjaa tai vietä aikaa luonnon läheisyydestä nauttien. Ota vastaan kevään ensisäteet, vietä kesäiltaa ilman hyttysiä ja tunnelmoi syysvalaistuksessa. Terassilasituksen hyödyt voidaan jakaa kahteen tyyppiin, käytännön hyötyihin ja tunnelmatekijöihin. Molemmat lisäävät asumismukavuutta. Talvisin lasitettu terassi on käytännöllinen välitila kylmän ulkoilman ja lämpimän sisätilan välissä. Terassilasitus vähentää vedontunnetta ja sen vaikutus saattaa näkyä positiivisesti myös energiakustannuksissa.

Lasitettu terassi on turvallinen paikka lapsille ja myös vauvat nukkuvat päiväuniaan vaunuissa raittiissa ilmassa.Lasitettu terassi on turvallinen paikka lapsille ja myös vauvat nukkuvat päiväuniaan vaunuissa raittiissa ilmassa.
Lasiterassi sopii kissa- ja koiratalouteen. Lemmikki nauttii olostaan säällä kuin säällä.Lasiterassi sopii kissa- ja koiratalouteen. Lemmikki nauttii olostaan säällä kuin säällä.

Kesä ja terassirakentaminen sopivat yhteen

Kattamaton terassi eli patio ei anna samaa käyttömukavuutta kuin lasitettu. Oletpa rakentamassa uutta taloa tai remontoimassa vanhaa, pohdi terassilasien hankkimista. Mikäli haaveissa on lasitettu terassi, kannattaa rakennusvaiheessa huomioida lasituksen vaatimat seikat. Huolellisesti tehty routimaton perusta on edellytys, jolle lasiterassi voidaan huoletta rakentaa.
 

Löydät tarkempia ohjeita Terassirakentajan oppaasta

LATAA ILMAISEKSI

Kukoistavat kesäkukat

Tänään sataa, huomenna paistaa ja rakeitakin voi taivaalta tulla. Miten kauniit ja hennot kesäkukat selviävät? Lasitettu terassi suojaa kesäkukkia vaihtelevilta sääolosuhteilta, tuulelta, sateelta sekä suoralta auringonpaisteelta.

Innokas viherpeukalo pääsee istutuksen makuun jo aikaisin keväällä. Lasitettu terassi pidentää kukkien loistoa aina varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ja pitää ne elinvoimaisena.
 

Kesäkukkia voi suojata vaihtelevilta ja arvaamattomilta sääoloilta lasitetulla terassilla.

kesäkukkia-pysty

Aihetta juhlaan

Kevät ja kesä ovat kotona järjestettävien juhlien aikaa. Ylioppilasjuhlat, viisikymppiset, rippijuhlat, kesäjuhlat, juhannus... Jos sisätiloissa tuntuu ahtaalta, terassista saa erinomaisesti lisätilaa. Kotona järjestettävät juhlat kruunaa hyvä ruoka ja seura. Lasitetulla terassilla tunnelmaa ei voi vesittää edes sade. 

vk24-lumon-juhlat-1920x1280

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

TUTUSTU rahoitusvaihtoehtoihin


Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti


Lasiterassi ympärivuotisessa käytössä

 
Päivitetty
14.6.2021