Viihtyisyyttä parvekkeelle – Parvekekattaus puukomposiitista

Viihtyisä parveke on varsinkin kerrostaloasujalle kaiken A ja O. Parhaimmillaan parvekkeesta muodostuu asukkaalle yksi huone lisää. Parvekkeella on mukava istuskella, lueskella tai pitää vaikka pientä yrttitarhaa. Parvekkeen lattia on yleensä betonipintainen, kylmä ja teollisen näköinen, joten parvekekattauksen myötä asumisviihtyvyys parantuu huomattavasti. Puukomposiittia saa eri väreissä, joten varmasti jokaiselle löytyy oikea sävy, joka miellyttää silmää ja joka sopii muuhun sisustukseen.

Puukomposiittikattauksella saa viihtyisän oleskelutilan, jossa voi liikkua paljain jaloin pelkäämättä tikkuja.Puukomposiittikattauksella saa viihtyisän oleskelutilan, jossa voi liikkua paljain jaloin pelkäämättä tikkuja.
Puukomposiittia saa useissa eri sävyissä, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin.Puukomposiittia saa useissa eri sävyissä, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Mistä puukomposiitti koostuu?

MexyTech-puukomposiitti on täysin kierrätettävä materiaali, joka korvaa luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Puukomposiitti on korkealaatuista ja sitä on tarjolla useita sävyjä ja profiileja. Puukomposiittia on turvallista käyttää, koska se ei sisällä mitään haitallisia aineita. Sen valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ovat täysin myrkyttömiä. MexyTechin puukomposiittilauta kestää ensiluokkaisesti UV-säteilyä, aurinkoa, pakkasta sekä mekaanista rasitusta normaalia puuta paremmin.

Puukomposiittilauta on huoletonta materiaalia varsinkin lapsiperheissä, tai perheissä, joissa on lemmikkejä, koska puukomposiittilaudasta ei irtoa tikkuja, eikä se myöskään kuumene auringon paahtaessa kesäisellä taivaalla. MexyTech-puukomposiitista ei myöskään liukene haitallisia kupariyhdisteitä, kuten esim. kyllästetystä puusta.

Tutustu lisää puukomposiittivaihtoehtoihin>>

Miksi MexyTechin puukomposiitti?

  • MexyTech-puukomposiitti on erinomainen vaihtoehto korvaamaan luonnonpuuta rakennusmateriaalina. Se on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan parempaa kuin luonnonpuu, koska se kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja mekaanista rasitusta.
  • Puukomposiitti on helppohoitoista, koska sitä ei ole uritettu. Sitä ei tarvitse maalata tai öljytä, tarpeen mukaan pesu riittää. Puukomposiittilaudassa on luonnostaan karhea pinta, joten se ei ole märkänäkään liukas.
  • Valittavana on useita värivaihtoehtoja: harmaa, tummanharmaa, tiikki, suklaan ruskea tai valkotammi. Ja pinnaksi voi valita joko sileän tai WoodGrain-puukuviopinnan. Elävä pintakuviointi miellyttää katsojan silmää pitkään.
  • Puukomposiitti ei vaadi huoltoa, pinta- tai jälkikäsittelyä. Puukomposiitissa veden imeytyminen on lähes olematonta, joten tuote ei homehdu. Se kestää aikaa, se ei lahoa, halkea eikä lohkeile.
  • Lopputuloksena parvekkeesta tulee tyylikäs!
  • Puukomposiittilaudalla on 10 vuoden takuu, se on huoltovapaa ja täysin kierrätettävissä käytön jälkeen valmistuksessa käytettävän seoksen ansiosta.

Puukomposiitista saa huoltovapaan ja näyttävän parvekekattauksen, joka kestää elämää!

Viihtyisä parveke viimeistellysti

Parvekekattauksella saat uuden upean lattiapinnan, joka lisää viihtyisyyttä ja pidempää käyttöikää parvekkeelle myöhemmälle syksyyn ja aikaisemmin keväällä. 

Puukomposiitista valmistettu parvekekattaus on mukavan ja lämpöisen tuntuinen jaloille.

Tiesitkö tätä?

Jos kesä on ollut kiireistä aikaa niin parvekattaus voidaan mainiosti tehdä syksyllä tai jopa talvella! Talviaikaan löytyy paljon asennusaikoja, jolloin teidänkin kohteeseenne löytyy varmasti oma osaaja.

Asennustyöstä ei koidu asiakkaalle liikaa vaivaa tai asumishaittoja, koska laudat leikataan oikeisiin mittoihinsa muualla eli vältytään muun muassa sahaamisen tuomalta melulta, pölyltä ja likahaitoilta. Asennus on nopeaa, eikä se tarvitse asiakkaalta kummempia ponnisteluja tai esivalmisteluja vaan parvekekattaus hoituu kuin itsestään ja saat nauttia jalkojesi alla lämpimästä ja mukavan tuntuisesta kattauksesta läpi vuoden!

Joten eikö sinullekin laitettaisi parvekekattaus tai terassi jo tänä vuonna?


Tutustu referenssikohteisiin>>

EU-Global Trading Oy>>

MexyTechin valikoimista löytyy myös puukomposiitista valmistetut myrkyttömät ja ekologiset viljelylaatikot, jotka sopivat esimerkiksi omalle yrttitarhalle tai kesäkukille.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö! EU-Global Trading Oy käyttää asennuksissa yleensä alihankkijaa, jolloin kaikki parvekekattaukseen tarvittava materiaali työstetään muualla kuin asunnolla oikeaan mittaansa ja tällöin asunnolle ei kohdistu pölyä, likaa, melua esim. sahaamisesta eikä asennuksen ajaksi tarvitse lähteä evakkoon asunnoltaan. Parvekekattauksen asennus on nopeaa ja asennus kestää yleensä noin 2 h per parveke. Työn osuudesta on myös mahdollisuus saada kotitalousvähennys jos tilaajana on yksittäinen kuluttaja. MexyTechin puukomposiittilautaa saa myös ilman asennusta parvekkeelle. Muista että parvekekattauskin nostaa asuntosi arvoa!

 
Julkaistu
12.8.2019