Päivitä poistoputket energiatehokkaiksi kattoremontin yhteydessä

Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.

Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Katon poistoputket ovat tärkeä osa koneellista ilmanvaihtojärjestelmää. Katon kunnostuksen yhteydessä voi päivittää esimerkiksi poistoputken hatun, kuten vaasalaisessa Tynin perheessä tehtiin.

Lue lisää kohteesta

Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE FLOW.Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE FLOW.

Miksi FLOW on paras valinta poistoputkeksi?
 

  • Energiansäästö: Poistoputkien hatuissa on noin 40 prosenttia pienempi painehäviö kuin aikaisemmin, minkä ansiosta säästöä syntyy sekä ilmanvaihdon energiankulutuksessa että asumiskustannuksissa.
  • Huippuluokan vedenerotuskyky: Intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottavuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus. FLOW varmistaa, että poistoputken kautta sadevettä ei päädy katon rakenteisiin.
  • Ulkonäkö: FLOW’n muotokieli on luotu yhteistyössä teollisten muotoilijoiden kanssa. Se on tyylikäs vaihtoehto talon katolle.

Monitoimisäleikkö on tyylikäs ja huomaamaton valinta

Katon lisäksi myös talon julkisivu on katseenvangitsija. Siksi siinä kannattaa käyttää mahdollisimman huomaamattomia ratkaisuja. Tyylikäs valinta on VILPE Monitoimi-ulkosäleikkö. Voit valita talon julkisivuun parhaiten sopivan säleikön viidestä eri värivaihtoehdosta.

Monitoimisäleikössä on erinomainen ilmatekninen muotoilu ja pieni painehäviö. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, jos sitä käytetään koneellisen ilmanvaihdon tuloilmasäleikkönä. Kun tuotteen muotoilu on kunnossa, ilmanvaihtokone kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa. Säleikkö on myös helppo puhdistaa, koska se on nopea avata pikalukituksen ansiosta.

VILPE Monitoimisäleikkö sopii moneen:

  • Koneelliseen ja painovoimaiseen ilmanvaihtoon
  • Toimii sekä tuloilma- että poistoilmasäleikkönä
  • Toimii painovoimaisen ilmanvaihdon tuuletussäleikkönä

säleikkö
monitoimisäleikkö

Kun Monitoimi-ulkosäleikköä käytetään painovoimaisessa ilmanvaihdossa tuuletussäleikkönä, voit estää hyönteisten ja roskien pääsyn tuuletettavaan tilaan VILPE Hyönteisverkon avulla

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
22.5.2019