Vältä suuret vesivahingot, seuraa vedenkulutustasi ja säästä

Mietityttääkö käyttövesiputkiston kunto? Tiedätkö mihin kodissasi vettä kuluu? Älykäs vedenvalvontalaite valvoo ja varoittaa.

PhynPlus_DisplayBoxKitchen_2018_inkku

-Suomessa tapahtuu päivittäin 100 vesivahinkoa. Pienetkin vuodot aiheuttavat isoja vahinkoja ajan kuluessa. Isot putkirikot saavat veden lainehtimaan kodissa ja saavat aikaan korvaamattomia tuhoja. Ilman putkirikkojakin veden käyttö voi olla turhan suurta. Esim. vuotava wc-pönttö tuhlaa vettä satoja litroja päivässä. Putkien todellista käyttöikää on lähes mahdotonta arvioida eikä putkirikkoja pysty ennakoimaan. Omaa vedenkäyttöäkin on vaikea seurata ja kontrolloida. Mitäpä jos mobiililaitteesi kertoisi sinulle kaiken reaaliajassa?

Phyn Plus opettaa sinua ymmärtämään omaa vedenkäyttöäsi. Se kertoo missä vettä kuluu eniten ja auttaa säästämään vettä ja rahaa. Se paljastaa pienimmätkin vuodot, antaa mahdollisuuden katkaista vedentulo etänä mobiilisovelluksen avulla ja tarvittaessa katkaisee veden tulon itse. Se kertoo jäätymisvaarasta tai liian korkeasta putkiston paineesta, joka voi vaurioittaa putkistoja ja siihen liitettyjä laitteistoja. Lisäksi Phyn Plus tarkastaa talosi putkiston kunnon päivittäin, jotta myös pienimmät vuodot ja ongelmat voidaan havaita.

Mobiilisovelluksen avulla havaitset mahdolliset vedenkäyttöpoikkeamat nopeasti ja saat tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen.Mobiilisovelluksen avulla havaitset mahdolliset vedenkäyttöpoikkeamat nopeasti ja saat tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen.

Phyn Plus oppii tuntemaan kotisi vedenkulutuksen

Phyn-vuodonetsintätekniikkaa on kehitetty yli kymmenen vuotta. Tekniikka perustuu HD-ultraääniantureihin, jotka mittaavat putkistojärjestelmän painetta 240 kertaa sekunnissa. Tuloksena on edistyksellinen järjestelmä, joka tarjoaa sinulle tarkat tiedot kaikkien kotisi vesipisteiden vedenkäytöstä. Phynin avulla opit tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen, saat hyvissä ajoin tiedon poikkeuksellisesta veden kulutuksesta ja voit estää mittavat vesivahingot katkaisemalla veden tulon, vaikka lomamatkaltasi.

Tilaa Uponor Phyn Plus -esite veloituksetta tästä >>

uponor phyn

Phynin edut

Ilmoitukset vuodoista
Tekstiviesti- ja pikailmoituksilla saat tiedon havai­tusta vuodosta reaaliajassa, ja voit katkaista kotisi vedentulon Phyn-sovelluksen kautta missä ikinä oletkin.

Automaattinen vedenkatkaisu
Phyn Plus -laitteen sulkuventtiilin avulla voit katkaista vedentulon etäyhteydellä, ja suuren vuodon sattuessa Phyn katkaisee veden automaattisesti.

Sulje vesihana yhdellä napautuksella
Voit sulkea tarvittaessa kotisi vedentulon yhdellä klikkauksella Phyn Plus -sovelluksen avulla mistä tahansa.

Putkiston päivittäiset tarkistukset
Putkiston tarkastukset paljastavat piilevät vuodot ennen kuin niistä syntyy vahinkoja.

Seuraa vedenkäyttöäsi
Katso, paljonko vettä käytät kuukaudessa, viikossa, päivässä ja tunnissa.

Tarkat vedenkulutustiedot
Katso, kuinka paljon vettä suihkut, WC:t, pesukoneet ja muut kotisi vesipisteet käyttävät. Phynin antamat tarkat vedenkulutustiedot auttavat sinua ymmärtämään vedenkäyttöäsi ja muuttamaan vedenkulutustasi.

Usean eri kiinteistön valvonta
Valvo vedenkäyttöä omakotitalossasi ja vaikka loma-asunnossasi. Phyn-sovelluksessa voit hallita jopa kuuden eri kiinteistön vuotoja ja vedentuloa.

Varoitus putkien mahdollisesta jäätymisestä
Phyn ilmoittaa jäätymisvaarasta jo ennen kuin putket jäätyvät.
 

Varmista Phyn Plus -laitteen soveltuvuus kotiisi


Asunnon tyyppi
Asutko omakotitalossa, paritalossa tai rivitalossa, jossa kullakin asunnolla on oma kylmän veden tonttijohto? Phyn Plus ei sovellu käytettäväksi kerrostaloissa.

Putkien koko
Onko kotisi päävesijohto enintään kokoa 40 mm? Päävesijohto on useimmissa asunnoissa tämän kokoinen tai pienempi.

Wi-Fi-signaali
Toimiiko Wi-Fi-yhteytesi Phyn Plus -yksikön asennuspaikalla vesijohdon sisääntulon luona? Signaalia voi vahvistaa Wi-Fi-vahvistimella.
Virtalähde

Löytyykö kotisi veden tuloliitännän läheisyydestä pistorasia (etäisyys enintään 4,5 metriä)? Suosittelemme vikavirtasuojatun pistorasian käyttöä.

Älypuhelin
Onko sinulla käytössäsi Android- tai iPhone älypuhelin? Phyn keskustelee kanssasi mobiilisovelluksen välityksellä.


IKONIT.JPG

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

Pyydä lisätietoa tai jätä tarjouspyyntö.

 
Päivitetty
24.9.2021