Vältä suuret vesivahingot, seuraa vedenkulutustasi ja säästä

Mietityttääkö käyttövesiputkiston kunto? Tiedätkö mihin kodissasi vettä kuluu? Älykäs vedenvalvontalaite valvoo ja varoittaa.

-Suomessa tapahtuu päivittäin 100 vesivahinkoa. Pienetkin vuodot aiheuttavat isoja vahinkoja ajan kuluessa. Isot putkirikot saavat veden lainehtimaan kodissa ja saavat aikaan korvaamattomia tuhoja. Ilman putkirikkojakin veden käyttö voi olla turhan suurta. Esim. vuotava wc-pönttö tuhlaa vettä satoja litroja päivässä. Putkien todellista käyttöikää on lähes mahdotonta arvioida eikä putkirikkoja pysty ennakoimaan. Omaa vedenkäyttöäkin on vaikea seurata ja kontrolloida. Mitäpä jos mobiililaitteesi kertoisi sinulle kaiken reaaliajassa?

Phyn Plus opettaa sinua ymmärtämään omaa vedenkäyttöäsi. Se kertoo missä vettä kuluu eniten ja auttaa säästämään vettä ja rahaa. Se paljastaa pienimmätkin vuodot, antaa mahdollisuuden katkaista vedentulo etänä mobiilisovelluksen avulla ja tarvittaessa katkaisee veden tulon itse. Se kertoo jäätymisvaarasta tai liian korkeasta putkiston paineesta, joka voi vaurioittaa putkistoja ja siihen liitettyjä laitteistoja. Lisäksi Phyn tarkastaa talosi putkiston kunnon päivittäin, jotta myös pienimmät vuodot ja ongelmat voidaan havaita.

Mobiilisovelluksen avulla havaitset mahdolliset vedenkäyttöpoikkeamat nopeasti ja saat tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen.Mobiilisovelluksen avulla havaitset mahdolliset vedenkäyttöpoikkeamat nopeasti ja saat tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen.

Phyn Plus oppii tuntemaan kotisi vedenkulutuksen

Phyn-vuodonetsintätekniikkaa on kehitetty yli kymmenen vuotta. Tekniikka perustuu HD-ultraääniantureihin, jotka mittaavat putkistojärjestelmän painetta 240 kertaa sekunnissa. Tuloksena on edistyksellinen järjestelmä, joka tarjoaa sinulle tarkat tiedot kaikkien kotisi vesipisteiden vedenkäytöstä. Phynin avulla opit tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen, saat hyvissä ajoin tiedon poikkeuksellisesta veden kulutuksesta ja voit estää mittavat vesivahingot katkaisemalla veden tulon, vaikka lomamatkaltasi.

Tilaa Uponor PHYN -esite veloituksetta tästä >>

Varmista Phyn Plus -laitteen soveltuvuus kotiisi

Asunnon tyyppi
Asutko omakotitalossa, paritalossa tai rivitalossa, jossa kullakin asunnolla on oma kylmän veden tonttijohto? Phyn Plus ei sovellu käytettäväksi kerrostaloissa.

Putkien koko
Onko kotisi päävesijohto enintään kokoa 40 mm? Päävesijohto on useimmissa asunnoissa tämän kokoinen tai pienempi.

Wi-Fi-signaali
Toimiiko Wi-Fi-yhteytesi Phyn Plus -yksikön asennuspaikalla vesijohdon sisääntulon luona? Signaalia voi vahvistaa Wi-Fi-vahvistimella.
Virtalähde

Löytyykö kotisi veden tuloliitännän läheisyydestä pistorasia (etäisyys enintään 4,5 metriä)? Suosittelemme vikavirtasuojatun pistorasian käyttöä.

Älypuhelin
Onko sinulla käytössäsi Android- tai iPhone älypuhelin? Phyn keskustelee kanssasi mobiilisovelluksen välityksellä.


Voit myös jättää yhteydenottopyynnön 

Phyn Plus –laitteen hankit helpoiten valtuutetulta Uponor KOTI jälleenmyyjältä. Jätä yhteydenottopyyntö ja lähialueellasi toimivat Uponor KOTI –verkostoon kuuluva urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen tekemistä varten.


 
Päivitetty
17.5.2019