Olipa tarkoituksena näköeste, raja-aita tai sisustuselementti - Rakenna aita huoltovapaasta puukomposiitista

MexyTechin tuoteperheeseen kuuluu MecoFence-tuotteet, joka käsittää kaikki puukomposiittiaitaratkaisut ja niihin kuuluvat alumiiniosat, portit, ovet sekä perustusjärjestelmät. MecoFence-tuotteilla saa pitkäaikaisen, näyttävän, ekologisen ja huoltovapaan raja-aidan, tilanjakajan, näköesteen tai sisustuselementin tuomaan uutta ilmettä pihaasi.

Mecofence tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista ja materiaalit ovat 100 % edelleen kierrätettävissä. Tuotteet eivät sisällä mitään ihmisille, eläimille tai kasveille haitallisia kemikaaleja. Aitaelementit ovat helppoja ja nopeita asentaa ja ne ovat suht kookkaita jo valmiiksi. Yhden aitaelementin perusmitat ovat 1800 x 1800mm, mutta ne ovat helposti muokattavissa esimerkiksi matalammaksi, jos rakennusmääräykset näin vaativat.

Tutustu MexyTechin puukomposiittilautavaihtoehtoihin>>

Värivaihtoehdot

MecoFence-aitaelementit säästävät luontoa ja ovat tyylikkäitä. Perusväreissä värivaihtoehtoja on harmaa, tummanharmaa sekä kahvin ruskea. Lisäksi tilauksesta saatavilla kaikki MexyTech terassilautojen värit, jolloin saadaan upeasti sointumaan yhteen esimerkiksi terassin pihapiiriin tuoma värimaailma. Alumiiniosat ovat joko alumiinin harmaita tai sitten vaihtoehtoisena värinä on mattamusta.

Tiikin
värinen puoliavoin aitaTiikin värinen puoliavoin aita
Tummanharmaa
umpiaitaTummanharmaa umpiaita
Vaaleanharmaa
puoliavoin aita     Vaaleanharmaa puoliavoin aita     

Aitaelementit

Jokainen MecoFence aitaelementti sisältää kaikki siihen kuuluvat osat ja tarvikkeet. Aitatolpat, aitalaudat, ylä- ja alakiskot, peitelistat, tolpanhatun sekä L-kiinnikkeet ruuveineen aidan kasaamista varten. Aitatolppa asennetaan joko valamalla se betoniin, tai sitten erikseen toimitettavalla pinta-asennusjalalla. Kun tolpat on saatu asennettua paikoilleen, itse aitaelementin kasaaminen on todella nopeaa ja yksinkertaista. Yhden aitaelementin kasaamiseen ei kulu aikaa kuin muutamia minuutteja!

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Yksi aitaelementti sisältää kaikki aidan rakentamiseen tarvittavat materiaalit

Erilaiset aitavaihtoehdot

MecoFence-aitamallistoon kuuluu useita erilaisia aitaratkaisuja. Umpiaita, puoliavoin aita sekä avoin aita. Lisäksi on erilaisilla laserleikatuilla koristeellisilla yläosilla varustettuja aitoja. Näistä umpiaita ja puoliavoin aita kuuluvat maahantuojan vakiomallistoihin. Muita aitamalleja saa tilauksesta.
 

Puoliavoin aita

Jos haluat puoliavoimen aidan, jossa on hieman eläväisyyttä tyylissä, voit itse suunnitella laudoitukseen tulevan välin ja tehdä yksilöllisiä aitarakennelmia. Yläosaa voi keventää joko yhdellä, kahdella tai kolmella kapeammalla laudalla. Vaikka näky on kosmeettisesti tyylikäs, niin on puoliavoimuudesta suurta hyötyäkin. Laudoituksessa olevat välit nimittäin vähentävät tuulen tuomaa painetta aitaa kohtaan.

Mallikuva puoliavoimesta aidastaMallikuva puoliavoimesta aidasta
Tumma puukomposiittiaita näyttää tyylikkäältä puoliavoimena aitana.Tumma puukomposiittiaita näyttää tyylikkäältä puoliavoimena aitana.
Vaaleanharm. puoliavoin aita, jossa laudoituksen väli on itse määriteltyVaaleanharm. puoliavoin aita, jossa laudoituksen väli on itse määritelty

Umpinainen aita

Jos kohteeseesi pitää saada totaalinen näköeste tai suoja-aita niin umpiaita on sinun valintasi. Umpiaita on arkkitehtuurinen ja sitä voidaan soveltaa laajasti eri kohteisiin, kuten pihoille, silloille, puistoihin, asuinalueille, puutarhaan tai minne vain, missä tarvitaan näkösuojaa tai tilan jakamista. Usein umpiaitaa käytetään esimerkiksi uima-allastilojen näkösuojana.

Mallikuva umpinaisesta aidastaMallikuva umpinaisesta aidasta
Puukomposiittiaita toimii hyvänä näköesteenä ja sen läheisyyteen voi sijoittaa vaikka istutuksiaPuukomposiittiaita toimii hyvänä näköesteenä ja sen läheisyyteen voi sijoittaa vaikka istutuksia
Tumma puukomposiitti ja mustat kiskot muodostavat upean katseenvangitsijan pihapiiriinTumma puukomposiitti ja mustat kiskot muodostavat upean katseenvangitsijan pihapiiriin

Miksi MecoFence alumiini-komposiittiaita?

Perinteisiin puuaitoihin verrattuna komposiittiaita on ekologinen, turvallinen ja todella helppohoitoinen vaihtoehto. Ei enää aidan maalaamista, aitalautojen vaihtoa ym. aikaa vievää remonttia mikä lisäksi tuo myöskin kustannuksia.

  • Vedenkestävä, UV:n kestävä, termiittien kestävä, säänkestävä
  • Ekotuote, valmistettu kierrätysmateriaaleista ja on edelleen kierrätettävissä
  • Turvallinen. Materiaalit eivät sisällä mitään ihmisille, eliöille tai ympäristölle haitallisia ainesosia
  • Helppo ja nopea asennus.
  • Tyylikäs ja näyttävän näköinen lopputulos


Lataa esite (pdf)>>

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Vertailu puuaita vs. komposiittiaita

Tässä kaksi täysin samaan aikaan 3 vuotta sitten rakennettua aitaa naapuritaloissa. MecoFence-alumiini-puukomposiittiaita on edelleen uudenveroisessa kunnossa, kun taas puuaidassa alkaa näkymään jo selvää ”ajan patinaa” kolmen käyttövuoden jälkeen. Tästä kuvaparista saa konkreettisen kuvan siitä mitä tarkoittaa huoltovapaa materiaali.

Puuaidassa ikääntyminen näkyy varsin selvästi jo kolmen käyttövuoden jälkeen ja huoltotoimenpiteet ovat väistämättä edessä.Puuaidassa ikääntyminen näkyy varsin selvästi jo kolmen käyttövuoden jälkeen ja huoltotoimenpiteet ovat väistämättä edessä.
Alumiini-puukomposiittiaita on edelleen uudenveroisessa kunnossa kolmen käyttövuoden jälkeenkin.Alumiini-puukomposiittiaita on edelleen uudenveroisessa kunnossa kolmen käyttövuoden jälkeenkin.

Kiinnostuitko?


 
Julkaistu
27.5.2019