Mistä kestävä lattiapinnoite autotalliin tai piharakennukseen?

Autotallin ja piharakennuksen lattiapinnan tulee kestää kulutusta ja painoa, eikä naarmuuntua tai halkeilla liian helposti. Rust-Oleum Epoxyshield® Garage -pinnoite on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Epoksimaali kestää mm. bensiiniä, pakkasnestettä, moottoriöljyä, suolaa sekä kuumia autonrenkaita ja nastarenkaiden rasitusta. Pakkauksessa olevia ohjeita noudattaen, esikäsittely on sujuvaa. Tämä varmistaa pinnoitteen oikeaoppisen kiinnittymisen, jolloin lopputuloksesta tulee upea ja kestävä vuosiksi eteenpäin.

Rust-Oleum Epoxyshield® Garage -pinnoite on helppo ja nopea levittää telan kanssa, vain yksi kerros riittää. Pinnoite levittyy tasaisesti ja lopputuloksesta saa eläväisemmän lisäämällä siihen koristerakeita.Rust-Oleum Epoxyshield® Garage -pinnoite on helppo ja nopea levittää telan kanssa, vain yksi kerros riittää. Pinnoite levittyy tasaisesti ja lopputuloksesta saa eläväisemmän lisäämällä siihen koristerakeita.
Epoksimaalin käyttö kannattaa kun haluaa lattiapinnasta vuosia kestävän, äärimmäisen vahvan ja helppohoitoisen lattian.

 

Yksi pakkaus sisältää:
  • 2-osainen epoksilattiajärjestelmä
  • tiivistepuhdistusaine
  • koristerakeet
  • yksityiskohtaiset ohjeet sekä ilmaisen ohje-DVD:n (englanninkielinen)


Yhdellä Rust-Oleum Epoxyshield Garage -pakkauksella pinnoittaa n. 25 m2 kokoisen lattian.

Lattiapinnasta saa näyttävän ja viimeistellyn näköisen pakkauksessa mukana olevilla koristerakeilla.Lattiapinnasta saa näyttävän ja viimeistellyn näköisen pakkauksessa mukana olevilla koristerakeilla.

Mistä maali koostuu?

Rust-Oleum Epoxyshield Garage-pinnoite koostuu kahdesta tuotteesta: komponentti A ja B. B-komponentti lisätään A:n sekaan, jolloin aine aktivoituu.
Epoksi on vesiohenteinen, alhaisilla VOC-arvoilla oleva tuote, joten työskentely aineen kanssa ei vaadi hengityssuojaimia. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Miten sitä käytetään?

Vaihe 1

  • Esivalmistelu, pinnan mahdolliset paikkaukset ja hyvä esipesu (pakkauksessa on mukana pesuaine)


Vaihe 2

  • Valmista epoksiseos ja anna aineen käynnistyä (katso taulukko pakkauksesta, käynnistysaika on nopeampi, mitä korkeampi lämpötila)
  • Älä jätä seosta suoraan auringonvalolle alttiiksi


Vaihe 3

  • Maalaa lattia aloittamalla nurkista siveltimellä jatkaen telalla n. 1:en m2:n alue kerralla, niin saat tasaisen, valmiin lopputuloksen yhdellä kertaa


Tuotekortti & käyttöohjeet FI (pdf)>>

Valitse siis kestävä, ympäristöystävällinen, vesiohenteinen ja helppohoitoinen Rust-Oleum epoksimaali!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä tai tilaa esite maksutta kotiisi


 
Julkaistu
10.6.2019