Compact PC - Uusi, muunneltava poistoilmalämpöpumppu

Compact PC -sarja koostuu poistoilmalämpöpumpusta, jota voit muunnella tarpeesi mukaan. Compact-poistoilmalämpöpumpulla voi lämmittää tai viilentää tuloilmaa, sekä lämmittää käyttöveden. Tehokas poistoilmalämpöpumppu osallistuu näin myös asunnon lämmitykseen pienentäen lämmityskustannuksia.

Sarjasta löytyy Nilanin viimeisin tietotaito ja markkinoiden parhaat komponetit. Sarja edustaa viimeisintä talotekniikkaa ja huippuenergiatehokkuutta.

Energiatehokkuus perustuu Compactin kaksinkertaiseen lämmöntalteenottoratkaisuun, jossa on passiivikenno ja poistoilmalämpöpumppu

nilan-compact_750

Miten kaksinkertainen lämmöntalteenotto toimii?

Nilanin kaksinkertainen LTO koostuu poistoilmalämpöpumpusta (aktiivinen) sekä vastavirta-LTO:sta (passiivinen).

Toimintaperiaate on suhteellisen yksinkertainen.

  1. Asunnon lämmintä ja kosteaa sisäilmaa imetään ilmanvaihdon poistokanavista ja johdetaan vastavirtakennoon, joka siirtää lämpöenergian ulkoa tuotavaan ilmaan.
  2. Tämän jälkeen poistoilma johdetaan lämpöpumpulle, joka kerää vielä loputkin lämpöenergiat talteen ja hyödyntää sitä käyttöveden ja/tai tuloilman lämmityksessä.


Näin poistoilmasta saadaan hyödynnettyä kaikki sen sisältämä lämpöenergia, ja lämmöntalteenoton energiatehokkuus kasvaa huomattavasti.


Poistoilman lämmöntalteenotto

Ilmanvaihdon yksi tärkeimmistä tehtävistä on ylimääräisen kosteuden poisto. Siksi ilmanvaihdon poistokanavat sijaitsevatkin yleensä kosteissa ja lämpimissä tiloissa; keittiössä, kylpyhuoneissa, saunassa sekä kodinhoitohuoneessa. Kosteasta ilmasta saadaan myös enemmän lämpöenergiaa talteen. Kun kosteaa ilmaa poistetaan asunnosta, sisäilmasta saadaan terveellisempi niin asukkaille kuin itse talollekin.

Katso myös video, jossa esitellään koko sarja sekä kerrotaan, miten voi halutessasi vaihtaa myös lämmönlähdettä.

Moderni ja kompakti maalämpöpumppu omakotitaloon

Compact PC MLP on sisäänrakennetulla maalämpöpumpulla varustettu lämmitys-, ilmanvaihto- ja käyttövesiratkaisu nykyaikaisiin omakotitaloihin.

MLP-maalämpöpumpulla varustetulla Compact PC -järjestelmällä saat kaikkein parhaimmat hyötysuhteet ja minimaalisen sähkönkulutuksen niin lämmityksessä, ilmanvaihdossa kuin käyttöveden lämmityksessä.

Lisää Compact PC MLP:sta
 

Voit jättää myös tarjouspyynnön tai teknisen kysymyksen ilmanvaihtokoneista


Jätä tarjouspyyntö

Kysy laitteista
 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
13.1.2021