Viilennys tuo asumismukavuutta kuumiin kesäpäiviin

>>> Yhdistä jäähdytyskonvektori ilma-vesilämpöpumppuun ja nauti aina sopivasta sisälämpötilasta

Helteisen kesän ei tarvitse tarkoittaa epämiellyttävän kuumaa kotia ja tukalan hiostavaa oloa. Kun Jäspin ilma-vesilämpöpumpun varustaa jäähdytysyksiköllä, Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin suunniteltu lämmitysjärjestelmä huolehtii vaivattomasti myös kodin viilennyksestä.

Lisävarusteena hankittavan Jäspi Cool -jäähdytyskonvektorin voi kiinnittää seinälle tai kattoon, josta se puhaltaa miellyttävän viileää ilmaa asuintiloihin. Laitteita on saatavilla eritehoisina.

Viilennysominaisuus mahdollistaa miellyttävän sisälämpötilan, vaikka ulkona olisi paahtavan kuuma.

Viilennysominaisuus mahdollistaa miellyttävän sisälämpötilan, vaikka ulkona olisi paahtavan kuuma.

Minimalistisen ulkomuotonsa ansiosta puhallin sulautuu hyvin sisustukseen, ja sitä on äänettömyyden ja langattoman kaukosäätimen ansiosta mukava ja helppo käyttää.

Tilaa maksuton esite Jäspin ilma-vesilämpöpumpuista

viilennys
Seinään kiinnitettävä Cool W (vas.) on eleetön ja tyylikäs sisäyksikkö, joka sopii saumattomasti sisustukseen. Kattokiinnitteinen Cool R -malli (oik.) sulautuu kattopintaan lähes näkymättömästi.

Kustannus on kymppejä kesässä

Jäähdytysyksikkö asennetaan ilma-vesilämpöpumpun rinnalle vesikiertoiseen lämmitykseen, eikä se vaadi reikien poraamista ulkoseiniin.

Viilennysominaisuus ei syö talvella kertyneitä säästöjä, sillä keskimäärin viilennys kustantaa kesässä vain muutamia kymmeniä euroja.

Jätä yhteydenottopyyntö

havainne_TW-AIR+InverterM+Cool
Havainnekuvassa Jäspi Tehowatti Air Mono tai Nordic jäähdytyksen kanssa.

Tiesitkö?


Kaikki Jäspi-tuotteet valmistetaan Suomessa, Raisiossa. Laadukas suunnittelu ja valmistus perustuvat vahvaan lämmitysalan tuntemukseen ja pitkään kokemukseen pohjoisen vaativista olosuhteista.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
22.7.2019