Kontio Sky House™ -mallisto täydentyi huvila- ja saunarakennuksilla

Kontio julkaisi uuden, erilaista hirsiarkkitehtuuria edustavan Sky House -talomalliston vuoden 2019 alussa. Nyt Sky House -mallisto täydentyy huviloilla ja saunoilla.

Kontio Sky House 80Kontio Sky House 80

Uutta vapaa-ajan arkkitehtuuria

Mökkeily on irtiotto arjesta ja tärkeä osa suomalaista vapaa-aikaa. Kontiolla uskotaan, että nykyaikainen mökki- ja huvila-arkkitehtuuri saa poiketa tavanomaisesta. Tämän ajatuksen innoittamana Kontio on tuonut markkinoille Sky House -huvilat ja saunat − uusia ja jännittäviä tuulia sisältävän vapaa-ajanmalliston.

Sky House -rakennuksissa on näyttävä kattoratkaisu, jonka ansiosta näkyvyys sisältä ulos on täysin esteetön. Toimivat ja kauniit oivallukset jatkuvat myös rakennusten sisäpuolella. Muun muassa Kontion luoma V-mallinen leijuva sisäkatto, uudenlaiset pohjaratkaisut ja pelkistetyt yksityiskohdat nostavat mökin uudelle tasolle täyttäen modernin vapaa-ajan vaatimukset ja tarpeet. Sky House -vapaa-ajanasuntojen ideana on monikäyttöisyys.

Kontio Sky House 30Kontio Sky House 30

Huvila, joka noudattaa asukkaan rytmiä ja makua

Sky House -huvilassa ulkoilmasta nauttiminen ei ole rajoitettu ainoastaan yhteen ilmansuuntaan tai muutamaan aurinkoiseen vuorokauden tuntiin. Sky Housen muotoilu lähti liikkeelle vaatimuksesta, että huvilan on palveltava asukkaitaan kellonajasta tai ilmansuunnasta riippumatta.

Kontio Sky House 50Kontio Sky House 50

Sky House -huvilan asukkaan ei tarvitse tyytyä nauttimaan auringosta vain sen paistaessa terassille, sillä terassit on sijoiteltu noudatellen ideaa, että huvilan tulisi elää käyttäjänsä rytmin mukaan. Sky™ -kattoratkaisun ansiosta terassille ei tule näkymiä peittäviä pilareita, jotka muutoin rajoittaisivat terassien sijoittelua. Terassin voi rakentaa vaikka talon ympäri, jolloin auringon paisteesta tai varjosta voi nauttia itselle sopivana aikana.

Isot neliöt pienessä tilassa

Sky House -huvilat tarjoavat tehokkaat tilaratkaisut nykyajan vapaa-ajanviettoon. Rakennusten pohjat ovat helposti muunneltavissa. Kaikki tärkeät tilat ovat sijoitettu tehokkaasti, jotta asukas saa modernin keittiön, hyvät oleskelu- ja pesutilat sekä riittävät säilytystilat. Sisätilojen avaruus ja korkeat ikkunat rakennusten molemmin puolin saavat tilat tuntumaan todellista suuremmilta. Sky House -huvilat edustavat kaunista arkkitehtuuria, toimivaa suunnittelua sekä luksusta kaikissa rakennuksen eri osissa.

Kontio Sky House 60. Sisätilojen avaruus ja korkeat ikkunat saavat huoneet
tuntumaan todellista suuremmilta.Kontio Sky House 60. Sisätilojen avaruus ja korkeat ikkunat saavat huoneet tuntumaan todellista suuremmilta.

Kontio Sky House -mallisto kattaa yli 20 vaihtoehtoa.

Tutustu Sky House -huviloihin ja saunoihin

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
13.5.2019