Kastellin uusi talokirja on ilmestynyt - Tilaa sinäkin omasi

Kastelli juhlii tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan ja on julkaissut nyt uuden talokirjan suosituista mallistoistaan. Kastelli on ollut 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki.

Talokirjassa esitellään kokojärjestyksessä suosituimmat talomallit 18:sta erilaisesta mallistosta. Löydettyäsi itsellesi mieluisen mallin, jonka pohjaratkaisukin sopii täydellisesti omiin tarpeisiisi, voit valita talollesi ulkoilmeen toisesta mallistosta. Talokirja antaa hyvät eväät suunnitellessasi unelmiesi kotia.

Uudistunut City-mallisto on nyt entistäkin trendikkäämpi

Kastellin City-mallisto on lunastanut paikkansa suomalaisten sydämiin ja on yksi suosituimmista talomallistoista. Asiakkaat ovat ihastuneet City-malliston kotien moderniin ulkonäköön ja toimiviin pohjaratkaisuihin. Uudistuksen myötä, City sai kevyemmän verhoilun ulkokuoreensa ja virtaviivaisemman kattorakenteen. Sisäänkäynnit on päivitetty kutsuvimmiksi ja autokatokset leveämmiksi. Isoa yhtenäisempää ikkunapintaa on myös lisätty, jotta luonnonvalo ja maisema tulevat paremmin osaksi kotia.

City 143/162, neljä makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta, sisäänkäynti päädystä - Unelmiesi talo?City 143/162, neljä makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta, sisäänkäynti päädystä - Unelmiesi talo?
Vai kenties miellyttääkö silmääsi City 121/137, katos on saatavissa myös lasitettuna.Vai kenties miellyttääkö silmääsi City 121/137, katos on saatavissa myös lasitettuna.
City 92/110 on tyylikäs kompakti koti, jossa on yläkertamahdollisuus.City 92/110 on tyylikäs kompakti koti, jossa on yläkertamahdollisuus.
City 162/194, jossa on tilava eteisaula sekä valoisa keittiö-ruokailutila-olohuone-yhdistelmä.City 162/194, jossa on tilava eteisaula sekä valoisa keittiö-ruokailutila-olohuone-yhdistelmä.

Mitä voit muuttaa ja valita talomalleista?

Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Voit muun muassa:
  • muuttaa pohjaratkaisua itsellesi sopivammaksi siirrellen väliseiniä, yhdistellen huoneita, kasvattaen ikkunoiden kokoa, jatkaen talon pituutta jne.
  • valita ulkonäön toisesta mallistosta.
  • valita tyylikkäät sisustusvalinnat muuttovalmiiseen kotiin.
  • valita Kastelli Green™ rakenteen, jolloin kotiin saa muun muassa tasaisemman ilmankosteuden hirsitalojen tapaan.
  • halutessasi valita autotallin tai autokatoksen, joka voidaan myös rakentaa osaksi taloa.
  • valita toimitusvaihtoehdon oman työpanoksesi mukaan; haluatko kodin peruspakettina, viittä vaille valmiina vai avaimet käteen-periaatteella muuttovalmiina kokonaisuutena.

Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Alussa hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Kastelli lupaa jatkossakin lisätä resursseja rakentamiseen ja työnjohtoon monilla alueilla tonttien vaativuuden kasvaessa. Jatkossakin voi valita joustavasti haluaako oman unelmiensa talon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ rakenne.

Tilaa uusi Kastellin Talokirja 2019-2020 ja villiinny uusista talomalleista!

Onhan sinullakin jo Kastellin uusi talokirja 2019-2020? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
10.6.2019