Bitumikatolla on monia hyviä puolia

Nykyajan bitumikatto ei ole ominaisuuksiltaan huopakatto, vaikka sitä niin kutsutaankin. Bitumikatolla on monia hyviä puolia, joiden ansiosta se soveltuu hyvin myös nykyajan rakentamiseen.

Kerabit-bitumikaton hyvät puolet

Kerabit-bitumikate on pitkäikäinen ja siitä hyvänä esimerkkinä ovat jo 1970-luvulla rakennetut kumibitumikatot, jotka toimivat edelleen. Bitumikate on kestävä, tiivis ja elastinen ja näin ollen soveltuu hyvin monimuotoisillekin katoille. Kerabit-bitumikaton ulkonäkö ei juurikaan muutu vuosien saatossa: pinnoite ei ruostu eikä irtoa ja se säilyttää hyvin värinsä.

Bitumikatteen alla koko rakennus voi hyvin: täyspuualusta lisää tiiviyttä ja vakauttaa koko talon rakennetta. Merkittäviä ja asumismukavuutta lisääviä ominaisuuksia ovat myös bitumikatteen hiljaisuus ja turvallisuus: sateen ropina ei kuulu sisälle ja talvella katteen karkean pinnoitteen ansiosta lumi pysyy hyvin katolla, eikä putoa ohikulkijoiden niskaan.

Kerabit-bitumikatteista löytyy omatoimirakentajan asennettaviksi vaihtoehtoja kattokaltevuuksille 1:1 – 1:20. Kaiken kaikkiaan valikoimastamme löytyy teknisesti ja esteettisesti sopiva vaihtoehto kaikille katoille.

Tiivissaumakate soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseen rakentamiseen

Tiivissaumakate on bitumikattoratkaisuista selkein ja konstailemattoman yksinkertainen. Eleettömän tyylikäs tiivissaumakate sopii erittäin hyvin nykyaikaiseen pelkistettyyn kotiin, mutta yhtä hyvin sillä voi kattaa saneerauskohteen katon.

Tiivissaumakatteen asentaminen on helppoa. Kermit naulataan liimareunan kohdalta alustaan ja seuraavan vuodan vastakkaisen puolen liimareuna peittää naulat. Näin katteesta tulee kestävä ja tiivis. Tiivissaumakate voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuuntaan.

Kerabit-valikoimassa on useita tiivissaumakatteita


Kerabit on laadukas kotimainen bitumituotemerkki. Lohjalla valmistetuilla Kerabit-bitumikatteilla on avainlippumerkki osoituksena korkeasta laadusta ja kotimaisesta työstä. Kerabit-bitumikatteita on valmistettu Lohjan tehtaalla jo vuodesta 1955, ensin tuotemerkillä Pikipoika ja vuodesta 2003 Kerabit-tuotemerkillä.

Suunnittele Kattomaatilla paras katto kotiisi

Kattomaattityökalun avulla voit mallintaa miltä bitumikate näyttäisi kotisi katossa. Työkalusta löytyy yhdeksän erilaista talo/kattomallia, joihin voit sovittaa erivärisiä ja -mallisia Kerabit-katteita sen mukaan kuin ne kattosi kaltevuudelle soveltuvat. Sopivan katteen löydettyäsi saat mitat antamalla listan tarvittavista tuotteista ja niiden menekit.


Tutustu Kerabit-bitumikatevaihtoehtoihin:

Ota ammattilainen avuksi asennukseen

Kerabit -yhteistyöurakoitsijat noudattavat hyvin suunniteltua toimintamallia, johon on määritelty laadukkaat ja tehokkaat toimintatavat sekä materiaalit. Voit olla luottavaisella mielin siitä, että saat laadukkaan katon huolellisesti ja siististi rakennettuna avaimet käteen -periaatteella.

Katot rakennettaan tämän päivän normeja ja rakennusmääräyksiä noudattaen korkealaatuisista kotimaisista bitumikatteista. Laadunvarmistukseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Valtuutetut Kerabit-urakoitsijat ovat bitumikattorakentamisen asiantuntijoita. Asianmukaiset tulityöluvat ovat kunnossa ja työturvallisuudesta sekä työmaan siisteydestä huolehtiminen on itsestäänselvyys.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö! 
Julkaistu
27.5.2019