• Etusivu
  • Rakentaminen

Uutta osaamista rakennusalan yritykseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Julkaistu 03.05.2019
20195_57738.jpg

Oppisopimuskoulutus sopii niin nuorille kuin aikuisille. Myös yrittäjän on myös mahdollista kouluttautua oppisopimuksella.

Kun työmaalla tarvitaan uusia osaajia tai nykyisten työntekijöiden osaaminen vaatii päivitystä, oppisopimuskoulutus ja RekryKoulutus ovat hyvät vaihtoehdot.

Oppisopimuskoulutus on työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jossa opiskelu on päätoimista. Iso osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla työtehtäviä tehden, työpaikkaohjaajan tuella. Oppisopimus on hyvä vaihtoehto kehittää ja täydentää nykyistä osaamista. Opintojen alussa opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi osaaminen, työpaikan tavoitteet ja tehtävät.

Opintoja täydennetään teoriaopinnoilla oppilaitoksessa. Joustavuutta oppisopimuskoulutukseen tuo mahdollisuus opiskella lyhyemmissäkin jaksoissa, jolloin tavoitteeksi voidaan asettaa esimerkiksi yhden tutkinnon osan suorittaminen kerrallaan.

"RekryKouluksessa uudelle työntekijälle opetetaan työhön liittyvä perusosaaminen. Hänellä on myöhemmin mahdollisuus jatkaa oppisopimuskoulutuksessa ja suorittaa alan ammatillinen tutkinto."

RekryKoulutus on kätevä tapa hankkia uutta työvoimaa yrityksen tarpeisiin silloin kun hakijoita ei löydy normaalien rekrytointikanavien kautta. Rekrykoulutuskokonaisuus suunnitellaan yhdessä työnantajan kanssa, ja se kestää minimissään 10 päivää, mutta laajimmillaan se jatkuu jopa 9 kuukautta. RekryKouluksessa uudelle työntekijälle opetetaan työhön liittyvä perusosaaminen, ja hänellä on myöhemmin mahdollisuus jatkaa oppisopimuskoulutuksessa ja suorittaa alan ammatillinen tutkinto.

Ohje

Ohje

Oppisopimus- ja RekryKoulutuksen edut työnantajalle:

  • Koulutukset ovat kustannustehokkaita, ja ne voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin.
  • RekryKoulutuksessa yritys pääsee tutustumaan mahdolliseen rekrytoitavaan.
  • Oppisopimuskoulutuksella voidaan kehittää nykyisen henkilöstön osaamista.

Edut opiskelijalle:

  • Molemmat koulutukset ovat opiskelijalle maksuttomia.
  • RekryKoulutuksessa opiskelija saa ammatillista osaamista ja hänellä on mahdollisuus työllistyä uuteen rakennusalan yritykseen.
  • Oppisopimuskoulutuksessa on mahdollisuus hankkia virallinen tutkinto ja jatko-opiskelukelpoisuus. Oppisopimus soveltuu myös yrittäjälle.

Ota yhteyttä, niin saat lisätietoa:
TTS Työtehoseura
Jukka Jaakkola, 040 712 5048, jukka.jaakkola@tts.fi

RekryKoulutus ja oppisopimuskoulutus ovat kumpikin opiskelijalle maksuttomia.
RekryKoulutus ja oppisopimuskoulutus ovat kumpikin opiskelijalle maksuttomia.
TTS-Kehitys Oy
Rakentaminen
koulutus
kurssit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201512_45087.jpg
Tulityökoulutus uudistuu
Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneris­tysalan tulityökoulutus yhdistyvät 1.1.2016. En­nen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa kortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä: tulitöiden turvallisuus­tutkinto oikeuttaa tekemään vain tulitöitä, ja kat­to- ja vedeneristysalan tulitöiden turvallisuustut­kinto vain katto- ja vedeneristysalan tulitöitä.Ilmottaudu koulutukseen tästä!
20183_52054.jpg
Rakentamisen laatu muodostuu ammattitaitoisista rakentajista
TTS – Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS kouluttaa vuosittain tuhansia opiskelijoita eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutusta tukee aktiivinen tutkimus- ja kehitystoiminta.
Työntekijät työmaalla
Työtehoseura kouluttaa rakentamaan
TTS (Työtehoseura) tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin. Monipuolisesta koulutustarjonnasta myös yksittäiset henkilöt löytävät ammatillista koulutustarjontaa. TTS:llä on rakentamiseen ja siihen läheisesti liittyvään sisustamiseen sekä puutarhan rakentamiseen ja hoitoon liittyvää koulutustarjontaa. Lisäksi TTS tutkii, testaa, kehittää ja suunnittelee asumiseen ja toimivaan arkeen liittyviä ratkaisuja.Lisää koulutuksesta ja tutkimustoiminnasta
Vesieristys
Miksi vedeneristys on tärkeimpiä asioita terveessä talossa?
Märkätilat ovat rakennuksessa veden ja vesihöyryn rasitetuimpia tiloja. Sen takia tarvitaan tiivis vedeneristys, joka pitää kosteudet märkätilan puolella. Lattialämmitys ja toimiva ilmastointi kuivattavat märkätilat käytön jälkeen. Kiinnostaako alan koulutus? Tutustu koulutustarjontaan täällä!
20213_69692.jpg
Itseopiskelu yleistyy pätevyyskortti­koulutuksissa - vuorossa muun muassa henkilönostinkortti
Itseopiskelu yleistyy hiljalleen rakennusalan pätevyyskorttikoulutuksissa. Koulutusyhtiö Soprano teki muun muassa henkilönostinkorttikoulutuksesta virtuaalisen.
20219_72547.jpg
Osaajapula vain pahenee, mikä avuksi?
Pahin pula osaajista kohdistuu työnjohtoon. Ulkomailta kaivataan etenkin vaativan tason teknologista osaamista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton