Onko sinulla jyrkkä tai muuten haasteellinen ranta, mutta haluaisit laiturin?
Valitse modulilaituri!

Jyrkkäänkin rantaan on mahdollista saada oma laituri. Modulilaituri soveltuu rantaan, jossa painavan laiturin nostaminen tai laskeminen on haasteellista ja hankalaa.

Modulilaituri kootaan valmiista elementeistä ja ankkuroidaan tukevasti joko putki- tai painoankkuroinnilla ympäristöolosuhteiden mukaan.

Laiturimalleja on useita joka makuun ja voit myös yhdistellä valmiita elementtejä saadaksesi omaan rantaasi sopivan kokonaisuuden.Laiturimalleja on useita joka makuun ja voit myös yhdistellä valmiita elementtejä saadaksesi omaan rantaasi sopivan kokonaisuuden.

Laiturin asentaminen - ”helppoa kun sen osaa”

Modulilaituri on helppokäyttöinen ja siksi myös suosittu laiturimalli. Pitkien sivuponttoniensa ansiosta, laituri on tukeva ja kantava, mutta samalla kevyt ja helppo käsitellä. Nivelöidyn käyntisillan ansiosta laituri soveltuu kohteisiin, joissa veden korkeus vaihtelee paljon. Laiturin pystyy helposti asentamaan ja nostamaan ylös haastavassakin rannassa, koska valmiiksi kootut kansielementit tekevät laiturista todella helpon käsitellä.

Modulilaiturissa on irrotettavat kansielementit, joiden ansiosta laiturista tulee todella helposti koottava ja purettava. Kansi ja käyntisilta toimitetaan valmiiksi koottuina, joten asiakkaan ei tarvitse kuin ruuvata kaksi kansielementtiä kiinni ponttoneihin ja liittää käyntisilta päätyosaan - ja näin laituri on valmis!

Tutustu lisää Lip-Lap -valikoimaan

moduli osat erillään1920

Modulilaiturin asentaminen

Modulilaiturit

Modulilaiturin päätyosa koostuu neljästä osasta:

 • kahdesta ponttonista ja
 • kahdesta kansielementistä,
 • käyntisilta on koottuna.
Modulilaiturin asentamiseen tarvitaan vähintään kaksi henkilöä ja iloista mieltä, jolloin asennus sujuu helposti ja näppärästi.

Lataa ilmainen laituriopas>>

                            Mahdollisuus jälkikäteen laajentaa tuplamoduliksi Mahdollisuus jälkikäteen laajentaa tuplamoduliksi

Modulilaiturin kuljetus

Modulilaituri on helppo kuljettaa kohteeseen jopa pienellä peräkärryllä eikä vaadi paljon tilaa:

moduli kuljetuskunnossa1920

Modulilaiturin päätyosan kantavuus on 700kg, joten useampi ihminen voi oleskella laiturilla samaan aikaan

Haluan lisätietoa


 
Päivitetty
31.5.2021