Passiivikatto – nopea ja edullinen kokonaisratkaisu

Energiatehokkuuden huomioiminen rakentamisessa vähentää lämmitysenergian määrää ja tuo näin säästöjä asumiskuluihin. Hyvin eristetty ja tiivis rakenne voi olla myös nopea ja edullinen toteuttaa. Passiivikattoelementeissä yläpohjan lämmöneristävyys on valmiiksi asennettuna. Tehokkaasti eristettyjen kantavien kattoelementtien asennus hoituu yhdessä päivässä.
 

Energiatehokas vaihtoehto

Passiivikatossa koko kattorakenne sisältyy valmiisiin elementteihin. Kyseessä on ns. sandwich-elementti, jossa eristelevyyn on kiinnitetty molemmin puolin puulevy sekä tuuletus- ja asennustilan koolaukset. Koko elementti on rakenteeltaan kantava. Passiivikatto on myös rakenteeltaan ohut verrattuna muihin passiiviratkaisuihin, joka mahdollistaa edulliset lisäneliöt esimerkiksi yläkerran tiloihin.

Erinomaisen lämmöneristävyyden ja ilmanpitävyyden lisäksi Passiivikatto on erittäin nopea asentaa. Sen ansiosta pientalon katto on mahdollista saada vesikatetta ja sisäverhousta vaille valmiiksi jopa yhdessä päivässä. Elementtejä tehdään sekä standardimittaisina että määrämittoihin valmistettuna. Passiivikatto® on puhtaasti kotimainen tuote, siinä käytetty puu on suomalaista ja kattoelementissä käytetty eriste on Suomessa valmistettu.

Valmis järjestelmä

Elementit suunnitellaan ja mitoitetaan aina kohdekohtaisesti. Kantava rakenne, lämmöneriste sekä koolaus ovat valmiina elementissä. Erillistä palkkirunkoa, tuulensuojaa tai höyrysulkua ei tarvita. Kantavat elementit voidaan asentaa suoraan harjapalkin ja seinän varaan. Elementin pituus voi olla jopa 9m.
 

Nopea asentaa

Elementin rakenne jatkuu räystääksi asti, joka säästää valtavan määrän työtä ja minimoi työvirheiden mahdollisuuden. Vain vesikate ja sisäverhous asennetaan työmaalla. Nopean asentamisen ansiosta pientalon sisätilat ovat säältä suojassa jo päivässä. Tämä on suuri etu varsinkin talvirakentamisessa.
 

Helppo työstää

Passiivikatossa on erinomainen lämmöneristävyys ja ilmanpitävyys se on helppo ja nopea asentaa. Erillistä palkkirunkoa, tuulensuojaa tai höyrysulkua ei tarvita. Ohuen ja kantavan rakenteensa takia Passiivikatto lisää neliöitä rakennukseen. Säästät rahaa asennuksessa, työstössä ja tulevaisuudessa.
 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
2.5.2019