Kontion Mökkivalmis - Elämäsi helpoin mökkiprojekti!

Onko haaveissa uusi, moderni ja hyvin varusteltu hirsinen Kontio-kesämökki, mutta ei aikaa sen toteuttamiseen? Mökkivalmis-toimitus tarjoaa markkinoiden helpoimman tavan toteuttaa mökkiunelmat.

Ajatuksissasi olisi hieno mökkitontti, jossa on juuri sellainen kaunis järvenrantamaisema, jonka ääreen kauniina kesäpäivinä kaipaa. Mutta miten aika riittäisi uuden mökin rakennusprojektiin, kun pelkästään rakennuspaikalle ajamisesta kertyy kilometrejä? Entä mistä löytäisi luotettavat rakentajat toiselta paikkakunnalta?

Monen unelma uudesta, omien toiveiden mukaan rakennetusta kesämökistä kariutuvat käytännön haasteisiin. Siksi Kontio on kehittänyt yhdessä tontteja tarjoavan Suomen suurimpiin metsänomistajiin lukeutuvan Finsilvan ja Kiinteistömaailman kanssa Mökkivalmis-konseptin, jossa tontin sekä uuden ja modernin kesähuvilan voi hankkia mahdollisimman vaivattomasti ja valmiiksi rakennettuna.

Kontio Glass HouseKontio Glass House

Helppoa!

Mökkivalmis-toimitus on helppoa ja vaivatonta, sillä kaikki hoituu yhden kontaktin, Kiinteistömaailman, kautta. Alkuun pääsee helposti ottamalla yhteyttä Kiinteistömaailman välittäjään, joka neuvoo ja opastaa hankkeessa alkuun. Kiinteistömaailman sivuilta löytyvät myös Mökkivalmis-kokonaisuudet ja hinnat.

Mökkivalmis-tontti valitaan Finsilvan laajasta Mökkivalmis-tonttitarjonnasta Kiinteistömaailman avustuksella. Mökkivalmis-tonteille on on aina rakennusoikeus valmiina ja suurimpaan osaan on valmis sähköliittymä ja tie perille. Mökkivalmis-tonttialueet löydät Finsilvan nettisivuilta. Tontit on merkattu Finsilvan tonttihaussa Mökkivalmis-merkillä.
 

- Mökkivalmis-palvelun kautta pääsee suoraan käsiksi uuteen, hyvin varusteltuun Kontio-mökiin. Hintakin tontille ja rakennusprojektille on tiedossa etukäteen. Käytännön rakennustöihin päästään nopeasti, sillä kaikki esityö tonteilla on tehty valmiiksi, kertoo Finsilvan maankäyttöasiantuntija Jukka Suhonen.

Tonttikauppojen kanssa samaan aikaan tehdään myös sopimus Kontion kanssa mökin rakentamisesta. Tampereen tai Jyväskylän Kontio-myyjä käy tässä vaiheessa asiakkaan kanssa läpi hänen toiveensa ja sopii mökin mallista, materiaaleista, varustelutasosta ja myös toteutusaikataulusta.

- Kun rakennuslupa on myönnetty, Kontio huolehtii mökin rakentamisesta perustuksista sisätilojen viimeistelyyn saakka. Ilmoitamme ostajalle kaupanteon yhteydessä mökin valmistumispäivämäärän. Tilaajan hommaksi jää kantaa kalusteet sisään valmiiseen mökkiin, sanoo Kontion liiketoimintajohtaja Jonas Lindeman.

Kontio Glass House 70Kontio Glass House 70
Kontio Glass House 50Kontio Glass House 50

Mökkivalmis koostuu huippusuositusta Kontio Glass House -mallistosta

Mökin malli valitaan Kontion huippusuositusta Kontio Glass House –huvilamallistosta. Kesällä 2019 Mökkivalmis-mallisto kasvaa myös uudella Kontio Sky House –huvilamallistolla. Mallistoissa on paljon muunneltavuutta rakennusten koossa, ilmeessä ja sisätiloissa. Kokovaihtoehtoja 25:stä 70 neliöön ja mukana on myös piharakennuksia.

- Uutta mökkiä rakennettaessa ihmisille on entistä tärkeämpää, että he pääsevät sinne ympärivuotisesti. Kontion hirsihuviloissa mökkitunnelmasta pääseekin nauttimaan kaikkina vuodenaikoina, sillä ne on tehty talviasuttaviksi. Monet huvilat varustellaan lähes omakotitalon tasoiseksi. Yksi asia kuitenkin erottaa edelleen kesämökin ja omakotitalon. Lähes kaikkiin mökkeihin halutaan perinteisesti myös rantasauna. Aidot puukiukaan löylyt ovat edelleen suomalaisen mökkielämän ydin, johon ei muutoksia kaivata, sanoo Jonas Lindeman Kontiolta.
 

Kiinnostuitko?

Löydät aiheesta lisää täältä!

Kontio Glass House 25Kontio Glass House 25

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
24.4.2019