Aiempaa kestävämpi sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä on tärkeä osa toimivaa kattoa sekä koko rakennusta. Hallittu veden poisjohtaminen on keskeisessä roolissa kosteusvaurioita vastaan. Järjestelmissä on kuitenkin laadullisia eroja ja valinnassa kannattaa huomioida materiaalin kestävyys ja pitkäikäisyys. Kourut ja syöksyputket vaikuttavat myös talon julkisivun ilmeeseen, joka on hyvä huomioida hankintaa tehdessä.

Käänteentekevä uutuus markkinoille

SUPRAFLOW-materiaali kehitettiin tarpeeseen tuoda sadevesijärjestelmämarkkinoille jotakin entistäkin kestävämpää ja kauniimpaa järkevään hintaan. SUPRAFLOW yhdistää kaikki parhaat ominaisuudet, joita sadevesijärjestelmältä voidaan vaatia. Fluoria sisältävän silkkisen pintansa ansiosta se hylkii likaa paremmin kuin muut materiaalit. Auringon UV-säteily ei aiheuta maalipintaan muutoksia ja tästä syystä materiaali kuuluu parhaaseen RUV-luokkaan. SUPRAFLOW on myös erinomainen muovattavuudeltaan ja korroosiokestoltaan.

Vaihtoehto sinkille

Markkinoilla on myynnissä niin sanottuja titaanisinkistä valmistettuja sadevesijärjestelmiä. Järjestelmät ovat hyvin arvokkaita ja työstettävyydeltään hankalia. SUPRAFLOW tuo edullisemman ja työstettävyydeltään huippuluokan vaihtoehdon jokaisen saataville. SUPRAFLOW-järjestelmät asennetaan kuten muutkin laadukkaat sadevesijärjestelmät. Siihen ei tarvita erikoisempia osia tai työvaiheita esimerkiksi suuremman lämpölaajenemisen huomioimiseksi.

Paras materiaali sadevesijärjestelmiin

SUPRAFLOW-järjestelmä valmistetaan erittäin tarkan laadunvalvonnan alla. Komponenttien yhteensopivuus on huippuluokkaa ja pinnoite kestää vaativatkin muovaukset säilyen virheettömänä. SUPRAFLOW on korkeimman laatuluokan tuote, jolle valmistaja myöntääkin sen arvon mukaisen takuun: 50 vuoden teknisen takuun ja 25 vuoden pinnoitetakuun.

SUPRAFLOW on Piristeel Oy:n rekisteröity tavaramerkki Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. SUPRAFLOW-materiaali valmistetaan Piristeelille SSAB:n suomalaisilla tehtailla.

 
Päivitetty
17.8.2021