LokaVahti on nykyaikainen tapa huolehtia jätevesikaivon valvonnasta

LokaVahdin avulla voit unohtaa huolet likakaivosi tyhjennyksestä ja säästää samalla selvää rahaa. LokaVahti tarkkailee säiliön täyttymistä ja ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun on aika tilata tyhjennys. Se myös ehdottaa alueesi parasta tyhjentäjää, mutta jättää silti päätöksen tyhjennyksen tilaamisesta sinulle.

Jätevesisäädökset vaativat nykyään asentamaan jonkinlaisen täyttymishälyttimen umpisäiliöihin.Jätevesisäädökset vaativat nykyään asentamaan jonkinlaisen täyttymishälyttimen umpisäiliöihin.

Umpisäiliö on jätevesilakien kiristyessä yhä useammin järkevin − tai jopa ainoa − tapa huolehtia jätevedestä julkisen viemärijärjestelmän ulkopuolella. Esimerkiksi pohjavesialueilla ja suojeltujen vesistöjen välittömässä läheisyydessä jätevesi täytyy useimmiten johtaa umpisäiliöön, jotta harvinaisen runsaat ja puhtaat vesivarantomme säilyvät myös tuleville sukupolville.

Umpisäiliö on kuitenkin vain väliaikainen säilytyspaikka, joka täytyy aika ajoin tyhjentää, jotta se ei vuoda yli. Vielä tänäkin päivänä monet lokakaivon omistajat seuraavat täyttymistä taskulampulla tiirailemalla ja kepillä tökkimällä. Moni myös tilaa tyhjentäjän ”musta tuntuu” -tuntumalla, jolla ei maksimoida täyttä kuormaa jätteen tyhjentämisessä. Jätteen määrän maksimoinnilla LokaVahti-laite maksaa itsensä takaisin 1−4 vuodessa riippuen jäteveden kulutuksesta.

Kukaan ei varmasti halua, että vessassa käynnin jälkeen pönttö ei vedä tai asunnon lattia kärsii, koska vesi ei mennytkään lattiakaivoon. Tällaisessa tilanteessa vesi saattaa myös tulvia säiliöstä pihalle, mikä voi johtaa maaperätutkimuksiin ja sanktioihin.

Jätevesisäädökset vaativat nykyään asentamaan jonkinlaisen täyttymishälyttimen umpisäiliöihin, jotta edellä mainitun kaltaisia vahinkoja ei pääse sattumaan. Jos haluat tehdä kaivosi valvonnasta mahdollisimman helppoa, sinun kannattaa hankkia LokaVahti. Se tarkkailee säiliösi täyttymistä ja ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, kun on aika tilata tyhjennys. LokaVahti myös ehdottaa sinulle alueesi parasta tyhjentäjää, mutta jättää silti päätöksen tyhjennyksen tilaamisesta sinulle.

LokaVahdin asennus on äärimmäisen yksinkertainen prosessi. Kanteen tarvitaan vain neljä reikää, minkä jälkeen mutterit kiristetään käsin kiinni − ja niin vahti on valmis! Et tarvitse sähkötöitä tai lähettimiä eteiseen, sillä laitteessa on paristo, joka kestää jopa 10 vuotta. Pariston loppuessa saat myös siitä ilmoituksen tekstiviestillä. LokaVahti on valmistettu kestämään Suomen haasteelliset sääolot, ja se toimii jopa 40 asteen pakkasessa.

Osta oma LokaVahtisi tästä!
 

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
29.4.2019