Yhteensopiva litiumioniakku tehostaa työskentelyä

Akkukäyttöiset sähkötyökalut tarjoavat nopean ja tehokkaan tavan tehdä rakennus- ja kunnostustöitä ilman virtajohtoa ja pistokepaikan etsintää. Kehittyneen akkuteknologian ansiosta sähkötyökalujen käyttökapasiteetti on myös parantunut entisestään. Nykyaikaiset litiumteknologiaa hyödyntävät akut ovat tehokkaita ja niistä riittää virtaa pitkään. Yhtenäinen akkujärjestelmä puolestaan takaa sen, että sama akku on käytettävissä kaikissa laitteissa.
 

Tehokas akku kaikille työkaluille

Työskentelyn helppous perustuu siihen, että yksi akku sopii kaikkiin saman jänniteluokan työkaluihin. Akun vaihtaminen ”lennosta” toiseen työkaluun varmistaa, että rakennushommat eivät jää kesken. Boschin kehittämä 18 V Power for ALL -järjestelmän akku on tehokas, kestävä ja monipuolinen ratkaisu suuriinkin projekteihin. Työt valmistuvat vaivattomasti yhdellä ainoalla akkulaitauksella ilman tarpeettomia lataustaukoja.
 

  • Suuri työkaluvalikoima, yksi akku: Uusi ”Power for ALL” -akkujärjestelmä varmistaa joustavat käyttömahdollisuudet. Kun haluat esimerkiksi rakentaa kirjahyllyn, hioa huonekaluja, sahata puuta, leikata pensaita tai viimeistellä nurmikon: voit käyttää Boschin monia erilaisia sähkö- ja puutarhatyökaluja yhdellä ainoalla akulla.
  • Täydellä voimalla loppuun asti: Sahaa kauemmin ja ruuvaa enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti. Energiansyöttö ei vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.
  • Aina käyttövalmis: Boschin uudet litiumioniakut vakuuttavat suurella tehollaan, kevyellä painollaan ja pienellä koollaan. Ne ovat aina käyttövalmiina ja ne voidaan ladata täyteen tai osittain koska tahansa.

Älykäs litiumioniteknologia

Bosch toi vuonna 2003 ensimmäisenä valmistajana litiumioniteknologialla varustettuja sähkötyökaluja markkinoille ja toimi näin uuden akkustandardin edelläkävijänä. Litiumioniakuissa on kuitenkin suuria eroja: Optimaalinen voima tarpeen mukaan ja maksimaalinen akun kestävyys pitkäkestoisissa töissä. Tämä erottaa Boschin työkalut muista vastaavista laitteista.

Litiumioniakut (Li-Ion) ja nikkelikadmiumakut (NiCd) eroavat toisistaan materiaalin, valmistuskustannusten ja varastoinnin suhteen – ja varsinkin tehokkuuden, painon ja tilantarpeen suhteen. NiCd-akku tarvitsee litiumioniakun tehon saavuttamiseen kolme kertaa enemmän kennoja. Lyhyesti sanoen: Litiumioniakut takaavat paremman tehon ja pienemmät ulkomitat.
 

Pitkä käyttöikä ja huippunopea lataus

Ainutlaatuinen Bosch Electronic Cell Protection (ECP) suojaa litiumioniakkua ja takaa tämän ansiosta pidemmän käyttöiän. Tämä erityinen elektroniikkaosa suojaa ylikuormitukselta, jossa akun ylikuormituksen yhteydessä laitteen toimintaa rajoitetaan automaattisesti. Se estää myös akun syväpurkautumisen ja suojaa tämän ansiosta vaurioilta.

Turbolatausperiaatteensa ansiosta Boschin litiumioniakku saavuttaa uusilla Bosch-latauslaitteilla jo latausajan puolessa välissä 80 prosenttia kokonaistehostaan. Lisäksi: Litiumioniakun voi ottaa koska tahansa pois latauslaitteesta – tämä ei vaurioita akkua eikä lyhennä sen käyttöikää.
 

Yksi akku kaikille saman tuoteperheen laitteille

Boschin Power for ALL 18 V -akkujärjestelmässä yksi tukee toista. Se tarkoittaa, että yksi akku ja yksi latauslaite sopivat kaikkiin saman tuoteperheen laitteisiin. Aloita esimerkiksi hankkimalla ruuvinväännin, akku ja latauslaite, ja täydennä sarjaa vähitellen muilla tarvitsemillasi laitteilla – mutta ilman lisäakkuja ja -latauslaitteita. Pääset eroon akuista ja latauslaitteista, jotka eivät sovi toisiinsa ja vievät tarpeettomasti rahaa ja tilaa.

Tutustu järjestelmän laitteisiin

Yhteensopivalla akulla työt hoituvat hetkessä

 
Julkaistu
6.3.2020