Tasalattiaiset suihkut ovat puhdasta nautintoa

Tasalattiaiset suihkut ovat muodissa, koska ne ovat hillittyjä, ne eivät häiritse tilan yhtenäistä ilmettä. Kaikki ratkaisut, joita Geberit tarjoaa tasalattiaisten suihkujen viemäröintiin, ovat muotoilultaan tyylikkäitä, ne on helppo puhdistaa, ja niissä käytetään hydraulisesti optimoitua viemäröintitekniikkaa.

Riippumatta siitä, mihin ratkaisuun päädyt, Geberit tarjoaa toimivaa ja ajatonta estetiikkaa.

ing1619

On paljon hyviä syitä käyttää Geberitin ratkaisuja tasalattiasuihkujen rakentamiseen. Olkoonpa se seinäkaivo, suihkukouru tai lattiakaivo: tuotevalikoima tekee mahdolliseksi räätälöidä asennuksen toiveiden mukaisesti. Suurin haaste - vesieristys - on esivalmisteltu, koska vesieristyslaippa on jo kiinnitetty tehtaalla tehden laipasta kiinteän osan tuotetta. Tämä säästää aikaa ja vähentää asennuksen työkuormaa sekä myös minimoi vuotoriskit. 

Geberit CleanLine-malliston suihkukourut

Geberit CleanLine-malliston suihkukourut eivät ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Kampamainen sihti estää tehokkaasti hiusten ja lian pääsyn kaivoon. Toisin kuin useissa perinteisissä linjalattiakaivoissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen. Geberit CleanLine -suihkukourut ovat erityisen yksinkertaisia asentaa ja kouru on helppo leikata haluttuun pituuteen. Se tarjoaa enemmän joustavuutta kylpyhuoneen sisustukseen. 

 • Avoin viemäripinta: ei likaloukkuja
 • Kätevä kansi: helppo avata
 • Kätevä kampamainen hiussihti: irrota, huuhtele, puhdas
 • Ihanteellinen pituus: Suihkukouru voidaan leikata haluttuun pituuteen asennettaessa
 • Helppo asentaa: ammattilaisen on vaivatonta asentaa ja tiivistää suihku asennussarjan ansiosta
 • Materiaalina harjattu ruostumaton teräs ja kiiltävät tai tummat reunukset
  

Nosta kaivo seinälle!

Geberit-seinäkaivo on osa yhtenäistä ja esteetöntä kylpyhuonetta. Kun viemäri siirretään lattialta seinään, voidaan säilyttää tasalattiaisen suihkun yhtenäinen laattapinta eikä viemärin päälle astumisen vaaraa enää ole. Kansi voidaan päällystää halutulla laattamateriaalilla tai valita malliston kansivaihtoehdoista juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivimman vaihtoehdon.

 • Tasainen lattia suihkussa parantaa koko kylpyhuoneen laatua.
 • Seinäkaivo takaa laatoituksen yhteneväisyyden ja tekee puhdistuksesta helppoa.
 • Virheettömästi suunniteltu suihku ja moninkertaisesti testattua tekniikkaa seinän takana. Seinäkaivon kehitys perustuu 60 miljoonaan piiloasennukseen.
Kansi voidaan päällystää halutulla laattamateriaalilla.Kansi voidaan päällystää halutulla laattamateriaalilla.
img-bath-04-17a-sigma70-16-9

Kompakti ja tehokas lattiakaivo

Jos asennuksen pitää olla niin yksinkertainen kuin mahdollista ja kulut niin alhaiset kuin mahdollista, on Geberit lattiakaivo paras ratkaisu. Lisäksi se on myös kompaktein vaihtoehto, sillä kansi on vain 80×80 mm. Piilossa kannen alla ovat kaivon suuret ominaisuudet, mitkä tekevät Geberitistä yhden maailman johtavista valmistajista saniteettitekniikan alalla.

Geberit-lattiakaivon mitat ovat vain 80 x 80 mm, joten se on pienikokoisempi kuin monet perinteiset lattiakaivot. Se ei kuitenkaan heikennä kaivon ulkonäköä tai viemäröintikapasiteettia. Kaivon kannen alla on integroitu kampamainen sihti, jonka voi helposti irrottaa ja puhdistaa. Tämä ehkäisee tehokkaasti sihdin, kaivon ja viemäriputkien tukkeutumista. 

 • Kekseliäitä yksityiskohtia selkeään asennukseen
 • Design-kansi harjatusta teräksestä
 • Kampamainen hiussihti on helppo puhdistaa
Nimetön-30
 
Päivitetty
15.4.2019