• Etusivu
  • Talo

Kun värillä on väliä – Mustaa sen olla pitää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.04.2019
20194_57324.jpg

Musta WC-istuin on tyylikäs ja ajaton vaihtoehto.

Skandinaavista muotoilua pyllyn alle

WC-istuin on kylpyhuoneen tärkein ja käytetyin asia, joten miksei kerrankin aloiteta kylpyhuoneen suunnittelua siitä, että WC-istuin on keskipisteenä kaikelle. WC-istuimen pitää myös olla laadukas. Täydellinen WC-istuin onkin yhdistelmä fiksuja ratkaisuja ja kauniita muotoja. Gustavsberg on suunnitellut WC-istuimia ottaen huomioon laadun, toiminnallisuuden ja Skandinaavisen muotoilun.

Liian pitkään on eletty murrosvaiheessa, että wc-tiloihin on luotu tyylikästä tunnelmaa ja luksusta vain laattojen tai tekstiilien muodossa. Nyt on aika laittaa väriä myös wc-istuimiin ja mikä on sen kauniimpaa kuin musta WC-istuin kaverinaan musta allas.

Oikeilla ratkaisuilla kylpyhuoneesta saa myös viettelevän kokonaisuuden

Kylpyhuone koostuu monista osa-alueista, joten sisustamalla se kauniisti ja fiksusti rakennat täydellisen kokonaisuuden. Koska WC-istuin on tärkein elementti kylpyhuonetta suunniteltaessa, on myös tärkeää valita oikeanlainen WC-istuin muodoiltaan, korkeudeltaan ja väriltään. Erilaisten säilytysratkaisujen, valaistuksen ja kaakeleiden avulla muodostetaan lopullinen itselle täydellinen kokonaisuus.

Luo tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen mustilla kalusteilla

3264_51223014_2019412153046.jpg
Sulavalinjainen ja helposti puhdistettava WC-istuin on saatavissa nyt myös mustana!
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20126_31267.jpg
Vanha tiilipiippu uudelleen käyttöön
Tulisijan ja piipun uudelleen käyttöönotto pitkän hiljaiselon jälkeen vaatii aina asiantuntijan tarkastuksen ja hyväksynnän. Kun vanha piippu halutaan ottaa uudelleen käyttöön, on sen tiiviys ja materiaalien käyttökelpoisuus tarkistettava. Tiilipiippu on saattanut vuosien käyttämättömän jakson aikana vaurioitua tai saumat hapertua. Monissa vanhoissa rakennuksissa saattaa löytyä esimerkiksi sotavuosien runtelemia hormeja, joten tarkastus ja mahdollinen korjaus ennen käyttöönottoa on aina hyvä tehdä.Hyvä on myös muistaa, että yli kolme vuotta käyttämättä ollutta piippua ja tulisijaa ei saa jo pelkästään turvallisuussyistä ottaa ilman tarkastusta ja nuohousta käyttöön. Nuohouksen saa suorittaa vain laillistettu ammattinuohooja.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuoneen uusi ilme
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi.
20091_14715.jpg
Nuorenparin pihasuunnitelman luonnostelua
Nuorenparin upea omakotitalo rakentuu metsän keskelle. Pihasta toivotaan helppohoitoista ja toimivaa. Kasveista viehättävät mm. terijoensalava ja omenapuut sekä erilaiset hopeansävyiset kasvit. Pieni soliseva vesiaihe on myös toiveiden listalla. Isäntä haaveilee myös uima-altaasta...sitten joskus...
20116_26378.jpg
Mäntyharjun oheiskohde
Perinnekorjausrakentamisesta kiinnostuneen aarreaitta on loma-asuntomessujen virallinen oheiskohde, vain noin kahdeksan kilometrin päässä messualueesta sijaitseva Iso-Pappilan museoalue. Iso-Pappila on osa Mäntyharjun vanhaa, entisöityä kirkonkylää.Iso-Pappila on oivallinen käyntikohde vanhojen rakennusten, tavaroiden ja elämänmenon ystävälle. Oheiskohteessa voi tutustua muun muassa perinteisiin rakennusmenetelmiin ja perinnekunnostukseen. Päivittäin alueella tehdään uutta pärekattoa, saumataan navetan kiviseiniä, kunnostetaan kattotiilejä ja porisutetaan keittomaaleja. Maaleja voi ostaa myös mukaansa. Valtavan kivinavetan ylisiltä löytyy myös Etelä-Savon laajin maa- ja metsätalousajokalujen kokoelma. Lisäksi riihi on kattoremontin jälkeen taas yleisölle avoinna.Iso-Pappilassa olevan perinnekunnostusklinikan Korjataanko? Tietenkin! -näyttely selventää perinnekunnostustoimenpiteiden suunnittelua, työvaiheita ja välineitä. Loma-asuntomessujen aikana pidettävien teemapäivien aikana voi opetella tekemään vaikkapa aidon saunavastan mökille mukaan tai käydä hevosajelulla. Tallikahvila puolestaan tarjoaa apua kahvihampaan kolotukseen.Mäntyharjun loma-asuntomessut 27.6.-10.7.2011
20143_38331.jpg
Huvila, joka on Täyslämmin myös tuntureilla
Monipuolisesta huvilamallistosta löytyy kymmeniä eri malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan, sekä myös tunturiin.Tilaa ilmainen esite Kastelli-huviloista ja -taloistaTutustu Kastellin huvilamallistoonJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
201312_37407.jpg
Suunniteltu sähköistys pelastaa arjen
Yksinkertaisimmillaan sähköistyksen ohjauksella voidaan tarkoittaa esimerkiksi olohuoneen valaistuksen ohjaamista katkaisijasta tai himmentimestä. Muita toimintoja voidaan ohjata myös yksittäisillä laitteilla, kuten termostaateilla, kosteusvahdeilla ja läsnäolotunnistimilla. Sähköistys kannattaa nykyaikaistaa kotia remontoitaessa, ja taloa rakentaessa se kannattaa suunnitella hyvin omiin tarpeisiin sopivaksi ja joustavaksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton