Kun värillä on väliä – Mustaa sen olla pitää

Skandinaavista muotoilua pyllyn alle

WC-istuin on kylpyhuoneen tärkein ja käytetyin asia, joten miksei kerrankin aloiteta kylpyhuoneen suunnittelua siitä, että WC-istuin on keskipisteenä kaikelle. WC-istuimen pitää myös olla laadukas. Täydellinen WC-istuin onkin yhdistelmä fiksuja ratkaisuja ja kauniita muotoja. Gustavsberg on suunnitellut WC-istuimia ottaen huomioon laadun, toiminnallisuuden ja Skandinaavisen muotoilun.

Liian pitkään on eletty murrosvaiheessa, että wc-tiloihin on luotu tyylikästä tunnelmaa ja luksusta vain laattojen tai tekstiilien muodossa. Nyt on aika laittaa väriä myös wc-istuimiin ja mikä on sen kauniimpaa kuin musta WC-istuin kaverinaan musta allas.

                                              Musta WC-istuin on tyylikäs ja ajaton vaihtoehto.                                  Musta WC-istuin on tyylikäs ja ajaton vaihtoehto.

Oikeilla ratkaisuilla kylpyhuoneesta saa myös viettelevän kokonaisuuden

Kylpyhuone koostuu monista osa-alueista, joten sisustamalla se kauniisti ja fiksusti rakennat täydellisen kokonaisuuden. Koska WC-istuin on tärkein elementti kylpyhuonetta suunniteltaessa, on myös tärkeää valita oikeanlainen WC-istuin muodoiltaan, korkeudeltaan ja väriltään. Erilaisten säilytysratkaisujen, valaistuksen ja kaakeleiden avulla muodostetaan lopullinen itselle täydellinen kokonaisuus.

Tutustu mustaan kokonaisuuteen>>

Luo tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen mustilla kalusteilla


Musta kylpyhuone on

 • persoonallinen,

 • uniikki,

 • tyylikäs,

 • trendikäs

 • dramaattinen ja

 • moderni.

Miksi et valitsisi kokomustaa sisustusta?

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
15.4.2019