Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Helposti asennettava ja käytössä luotettava Vieser One -lattiakaivo sopii yhteen kaikkien Vieserin yksilöllisten kaivonkansien kanssa. Voit siis päästää kylpyhuonesuunnittelussa luovuuden vapaasti valloilleen, tehdä tyylikkäitä valintoja ja – mikä tärkeintä – luottaa uuden lattiakaivojärjestelmäsi toimivuuteen.

yksi_lattiakaivo_kaikki_mahdollisuudet2.JPG

Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa peruskorjatessa kannattaa eri lattiakaivojen ominaisuuksia vertailla keskenään. Vieserin lattiakaivoilla toimintavarmuus, veden virtaustehokkuus sekä asennuksen nopeus ja helppous ovat huippuluokkaa. Kun kaivon puhdistusväli on pitkä, vesi poistuu lattialta nopeasti ja kannen design miellyttää silmää, lopputulokseen voi olla arjessa tyytyväinen.

Vieser tekee yhteistyötä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa ja pystyy siksi tarjoamaan kylpyhuoneisiin upeita ja helposti muunneltavia ratkaisuja. Yksilöllisellä designilla erottuvat kaivonkannet tuovat arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennusyhtiöille ja kodin sisustajille mahdollisuuden vaativimpienkin kylpyhuoneunelmien toteuttamiseen.

Mikä parasta, suosittu Vieser One -lattiakaivo sopii yhteen kaikkien Vieserin kaivonkansien kanssa. Kun voit luottaa lattiakaivojärjestelmääsi, voit keskittyä katseenkääntävän kannen valintaan.

Osta Vieser-tuotteita verkkokaupasta

Vieser Line -linjalattiakaivo on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Vieser Line voidaan asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa, ja se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Vieser Line -linjalattiakaivo on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Vieser Line voidaan asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa, ja se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Millainen on Vieser One -lattiakaivo?

  • Sopii yhteen kaikkien Vieserin kaivonkansien kanssa.
  • Lähtöputken kaltevuuden ansiosta vesi poistuu nopeasti.
  • Asentaminen sujuu nopeasti säätöjalkojen avulla.
  • Soveltuu asennettavaksi sekä betoni- että puurakenteisiin.
  • Vesilukko on helposti irrotettavissa ja puhdistettavissa.
  • Kolmen sivuliitännän ansiosta kaivoon on mahdollista liittää useita vesipisteitä.
  • Valusuojakannen muotoilu helpottaa lattiakaatojen tekemistä.
52601_vieser_one_vaakakaivo_DN75_3x3240_valutuilla
Vieserin lattiakaivoja on asennettu jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Kaikki Vieserin tuotteet ovat 100-prosenttisesti sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.Vieserin lattiakaivoja on asennettu jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Kaikki Vieserin tuotteet ovat 100-prosenttisesti sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
15.4.2019