Hana, joka säästi vettä jo vuonna 1976
– Oras Vega on suomalaisten suosikki

Oras on jo pitkään ollut hanateknologian edelläkävijä. Yksi yrityksen klassikoista, Oras Vega, on Oraksen ensimmäisen vettä ja energiaa säästävän yksivipuisen hanan suora jälkeläinen. Tänä keväänä Oras Vega -hanan päivitetty versio tulee markkinoille muotoilultaan ja toiminnoiltaan uudistettuna. Mallistoon kuuluu laaja valikoima keittiöön ja kylpyhuoneeseen tarkoitettuja tuotteita, joiden design sopii monenlaisiin ympäristöihin.

vega_ing

Ensimmäinen vettä ja energiaa säästävä vipuhana

Oras Vega -hanat ovat kuuluneet Oraksen klassikkotuotteisiin jo vuodesta 1998, jolloin tuoteperhe tuotiin markkinoille. Mallin historia ulottuu kuitenkin vuoteen 1976 asti, jolloin luotiin Oraksen ensimmäinen vettä ja energiaa säästävä vipuhana. Oras Vegan vankka laatu ja tarkasti mietitty design ovat kestäneet aikaa ja puhutelleet suomalaisia: Vega-hanoja ja niiden edeltäjiä on myyty tuhansittain.


Kuluttajien tarpeet ja kodit kehittyvät kuitenkin jatkuvasti, ja siksi kodintekniikankin täytyy kehittyä. Uusi Oras Vega -tuotesarja tarjoaa moderniin kotiin sopivia hanoja, joissa on luotettavaa teknologiaa, huippuunsa hiottuja yksityiskohtia ja entistäkin parempi muotoilu.

vega2

Käytännöllinen ja ajaton

Oras Vegan ajaton muotoilu ja vettä ja energiaa säästävät, käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät toiminnot sopivat sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen, ja sen yksinkertainen tyylikkyys lyö monet ohimenevät trendit. Päivitettyyn mallistoon kuuluu laaja valikoima keittiöön ja kylpyhuoneeseen tarkoitettuja hanoja, jotka sopivat monenlaisiin koteihin. Mallistossa kiteytyvät vuosikymmenten kokemus ja loppuun asti mietityt ratkaisut.

vega1
vega ekonappi

Ekonappi säästää vettä

Oras Vegan veden- ja energiansäästötoiminnot ja turvallisuus tekevät siitä oivallisen valinnan esimerkiksi ympäristötietoiselle lapsiperheelle.

Oras Vega -pesuallashanoissa on kätevä ekonappi, jonka ansiosta veden ja energian säästäminen on helpompaa kuin koskaan. Nappia painamalla ja vipua nostamalla veden virtausta ja lämpöä voi tarvittaessa lisätä. Koska ekonappi rajoittaa veden lämpötilaa, hana on turvallinen ja helppokäyttöinen myös perheen pienimmille.

KATSO ORAS VEGA -TUOTTEET >>

Nopea ja helppo asennus

Uuden Oras 3S-Installation -kiinnitysjärjestelmän avulla Oras Vega -hanan asentaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Luotettavan Oras-laadun ansiosta kiinnitysjärjestelmä on turvallinen käyttää. Uuden järjestelmän ainutlaatuisuus perustuu uudenlaiseen rakenteeseen, jossa ennen irralliset osat on yhdistetty yhdeksi käteväksi kiinnitysosaksi. Erikoiskierteet on suunniteltu nopeuttamaan asennusta, mutta pitämään hanan tukevasti paikoillaan.

Osta hanat verkkokaupasta >>

3s_1

Lue myös muita mielenkiintoisia artikkeleita:

Hyvä ja toimiva hana, mutta ei pesukoneventtiiliä?

ing3219_2

Etäkäytettävä pesukoneventtiili astianpesu- ja pyykkikoneelle.

LUE ARTIKKELI >>

Neliskanttinen runko ja pyöristetyt kulmat

ing0819

Oras Inspera -hanan Mikado®-suutin tekee virtaavasta vedestä taideteoksen. Hana on saatavilla myös ruusukullan sävyinenä.

LUE ARTIKKELI >>

Aktivoidu, rentoudu tai palaudu

ing4518

Oras Esteta Wellfit -suihku altistaa vuorotellen lämpimälle ja kylmälle vedelle.

LUE ARTIKKELI >>

vega3
 
Päivitetty
14.10.2019