Pihakiviä luonnolliseen lopputulokseen

Pihakivet sopivat myös loma-asunnon maisemaan. Pihakivillä luot vapaa-ajan asunnon pihapiiriin helppohoitoisuutta ja näyttävyyttä. Pihakivillä tehtyjä alueita on turvallista liikkua ja ne kestävät hyvin kulutusta.

Mökkimaisemaan luontevasti sulautuvat kävelypolut ja oleskelualueet rakennat luonnonkivimäisellä Louhikivellä tai liuskekivimäisellä Luotokivellä. Kivien profiloitu pinta on elävä ja mukautuu siten sulavasti ympäröivään luontoon.

Reunakivet ja muurikivet jäsentävät loma-asunnon pihapiirin ja rajaavat kulkureittejä. Tontin korkeuseroja voi kesyttää muurikivillä. Matalat muurit voi rakentaa suoraan hiekan varaan ja muurikivet latoa helposti päällekkäin.

Kumpuilevaan mökkipihaan on hyvä tehdä kulkureitit kuntoon. Louhikiven luonnonkivimäinen muoto sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.Kumpuilevaan mökkipihaan on hyvä tehdä kulkureitit kuntoon. Louhikiven luonnonkivimäinen muoto sopii hyvin suomalaiseen maisemaan.
Liuskekivimäinen Luotokivi on kaunis ja luonnollisen näköinen pihakivi, jonka avulla on helppo toteuttaa isompiakin oleskelualueita.Liuskekivimäinen Luotokivi on kaunis ja luonnollisen näköinen pihakivi, jonka avulla on helppo toteuttaa isompiakin oleskelualueita.
Luotokivi johdattaa mökkisaunojan vilvoittavaan järviveteen virkistymään. Kiveyksen ansiosta rantahiekka ei kulkeudu saunalle asti.Luotokivi johdattaa mökkisaunojan vilvoittavaan järviveteen virkistymään. Kiveyksen ansiosta rantahiekka ei kulkeudu saunalle asti.
Louhikivi sulautuu mutkattomasti luonnonkivien joukkoon eläväisen pintansa ja muotonsa ansiosta.Louhikivi sulautuu mutkattomasti luonnonkivien joukkoon eläväisen pintansa ja muotonsa ansiosta.
Napoli-kiven avulla saat luotua elävää ja samalla tasaista pintaa. Kolmesta erikokoisesta kivestä koostuvasta sarjasta saat luotua haluamiasi kuvioita terassialueelle.Napoli-kiven avulla saat luotua elävää ja samalla tasaista pintaa. Kolmesta erikokoisesta kivestä koostuvasta sarjasta saat luotua haluamiasi kuvioita terassialueelle.
Puutarhassa risteilevät polut saadaan aikaan esimerkiksi Louhikiveä käyttämällä.Puutarhassa risteilevät polut saadaan aikaan esimerkiksi Louhikiveä käyttämällä.
Miten olisi kivetyt portaat, jotka johdattavat puutarhaan? Tässä toteutuksessa on käytetty Louhikiveä.Miten olisi kivetyt portaat, jotka johdattavat puutarhaan? Tässä toteutuksessa on käytetty Louhikiveä.
 
Päivitetty
21.5.2021