Kerabit Titan – uutuus erityisesti loiville pulpettikatoille

Kerabit Titan on kehitetty erityisesti nykyaikaisille loiville pulpettikatoille. Loivilla pulpettikatoilla tuotteen ehdoton tiiveys, joustavuus ja yksityiskohtien huolellinen toteutus nousevat entistä tärkeämmiksi. Titanin ainutlaatuisen, tiiviin sauman ansiosta tuote soveltuu jopa 1:20 kaltevuuteen saakka.

  • maksimikaltevuus 1:2 (26,6°, 50 cm/m)
  • minimikaltevuus 1:20 (2,86°, 5 cm/m)
  • kaltevuudella 1:15…1:20 tulee käyttää aluskermiä

Kerabit Titanista on viisi värivaihtoehtoa: musta, harmaa, vaaleanharmaa, LESSNOX® ja punainen. LESSNOX® on ympäristöystävällinen bitumikate, joka neutraloi typen oksideja.
 

Kerabit Titan on toimiva kateratkaisu, jonka kaikki yksityiskohdat ovat varmasti tiiviit. Katteen saumat ovat 150 mm leveät ja saumoissa on erityinen naulausreuna, jonka avulla tuote kiinnitetään lujasti alustaan. Liimaraidat tarttuvat toisiinsa kauttaaltaan tiiviisti ja yhtenäisesti. Valmiissa katteessa ei ole yhtään naulaa tai ruuvia näkyvissä!

  1. täyspuualusta
  2. Kerabit Titanin sirotepintaa
  3. naulausreuna, naulauskohdat merkitty
  4. liimareuna, kuvassa näkyvät valkoiset suojamuovit poistetaan edellisen kermin ala- ja seuraavan yläpinnasta, jonka jälkeen liimareunat painetaan tiiviisti kiinni toisiinsa.

Näin Kerabit Titan asennetaan - Katso video

Miksi juuri Kerabit?

Kerabit bitumikate on pitkäikäinen katemateriaalivaihtoehto, josta hyvänä esimerkkinä ovat jo 1970-luvulla rakennetut kumibitumikatot, jotka toimivat edelleen. Materiaali on kestävä, tiivis ja elastinen sopien hyvin monimuotoisillekin katoille. Kerabit bitumikaton ulkonäkö kestää vuosien saatossa: pinnoite ei ruostu eikä irtoa ja säilyttää hyvin värinsä.

Bitumikate asennetaan täyspuualustalle, joka lisää tiiviyttä sekä vakauttaa koko talon rakennetta. Hiljaisena katteena se myös lisää asumismukavuutta sekä turvallisuutta - sateen ropina ei kuulu sisälle ja talvella katteen karkean pinnoitteen ansiosta lumi pysyy hyvin katolla, eikä putoa ohikulkijoiden niskaan.

Kerabit bitumikate soveltuu aina 1:20 kattokaltevuuteen asti ja valikoimasta löytyy tuotteita, jotka omatoimirakentajankin on mahdollista asentaa. Kerabitin vaihtoehdoista löytyy teknisesti ja esteettisesti sopiva vaihtoehto kaikille katoille. Lohjassa valmistetuitta Kerabit-bitumikatteilla on avainlippumerkki osoituksena korkeasta laadusta ja kotimaisesta työstä.

Suunnitteletko uutta kattoa? Jätä yhteydenottopyyntö! 
Päivitetty
5.4.2019