Kylpyhuone on kokonaisuus

IDOn kotimaiset kylpyhuonekalusteet ja saniteettikeramiikka takaavat laadun ja ajattoman modernin ilmeen kylpyhuoneeseen. Elegant-malliston linjakas muotoilu on suunniteltu juuri suomalaiseen makuun. Kaunis kokonaisuus syntyy yhdenmukaisesta ilmeestä ja toimivasta kokonaisuudesta.

thumbnail 9

Modernin ajaton muotoilu on ikuista

Laadukas kylpyhuonekaapisto ja -keramiikka on investointi talon arvoon vuosiksi eteenpäin. IDO Elegant -mallistossa yhdistyvät toimivuus ja helppohoitoisuus. Ja se on suunniteltu kestämään aikaa. Tyylin ja kauniin muotoilun lisäksi myös arjen toiminnallisuus on osattu huomioida tuotekehityksessä: kosteudenkesto ja kätevät säilytysratkaisut ovat osa onnistunutta suunnittelua. Laatikot sulkeutuvat elegantisti kolahtamatta ja voit valita niihin joko eleettömän push open -mekanismin tai mieleisesi vetimet.

Laatikonjakajilla saat pidettyä tavarasi siistissä järjestyksessä.Laatikonjakajilla saat pidettyä tavarasi siistissä järjestyksessä.

Kiireaamujen pelastus

Toimiva kylpyhuone tekee arkiaamuista joustavia, kun tavaroilla on omat paikkansa ja kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarvittava. IDO Elegant-sarjaan kuuluu käteviä lisävarusteita, joilla teet kylpyhuoneestasi entistä toimivamman. Kaappeihin asennettavat pistorasiat ovat näppäriä esimerkiksi hiustenkuivaajalle, sähköhammasharjalle tai parranajokoneelle. Suurentava peili helpottaa meikkausta ja parranajoa, ja käteviin magneettilistoihin kiinnität kylpyhuoneen pienet kauneudenhoitovälineet.

Puhdas ja raikas kylpyhuone

Kylpyhuoneen ja wc:n puhtaus on yksi tärkeimmistä syistä uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa. Olemme huomioineet tämän seikan jo tuotekehitysvaiheessa, sillä IDO Smart -lasite pesualtaissa ja wc-istuimissa helpottaa päivittäistä siivousta ja takaa korkean hygienian.

IDO Smart-lasite pesualtaissa ja wc-istuimissa helpottaa puhtaanapitoa.IDO Smart-lasite pesualtaissa ja wc-istuimissa helpottaa puhtaanapitoa.

Seinä-wc kylpyhuoneen katseenvangitsijana​​​​​​​

Sisustusta suunniteltaessa jokaisesta tilasta haetaan elementtiä, joka kokoaa sisustuksen yhteen. Geberitin seinä wc-elementillä, tyylikkäällä huuhtelupainikkeella ja IDO Glow 66 -seinä-wc-istuimella luot näyttävän wc:n myös pieneen tilaan. Seinä-wc:n etuja ovat mm. vapaa lattiatila, jolloin siivous sujuu leikiten, sekä tilavuuden tuntu kylpyhuoneessa.

Seinä-wc:n etuja ovat vapaa lattiatila ja tilavuuden tuntu kylpyhuoneessa.Seinä-wc:n etuja ovat vapaa lattiatila ja tilavuuden tuntu kylpyhuoneessa.

Tervetuloa kylpyhuonenäyttelyyn!

Näyttelyssämme Helsingin Pohjois-Haagassa on esillä laaja tuotevalikoimamme sisustetuissa kylpyhuonemiljöissä. Tule tutustumaan kotimaisiin kylpyhuone- ja wc-kalusteisiimme, joista löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun sekä erikokoisiin tiloihin.

Kaupintie 2
00440
Helsinki
Puh. 010 662 3664


 
Päivitetty
4.4.2019