Suunnitteilla kylpyhuoneremontti? Harmoninen kylpyhuone hyvillä valinnoilla

Kylpyhuoneen yleisilme näyttää kulahtaneelta, laatat valittiin aikoinaan senhetkisen mieltymyksen mukaan. Olipa ihana idea! Nyt lähinnä naurattaa…Edessä on siis kylpyhuoneremontti, mutta nyt laatat ja kalusteet valitaan aikaa kestäviksi ja helppohoitoisiksi.

Laattojen valinta ja kokonaisuuden suunnittelu

Laattojen valintaa kannattaa miettiä tarkkaan ei pelkästään värien kannalta vaan osa laatoista vaatii enemmän hoitoa näyttääkseen puhtailta ja siisteiltä.

Esimerkiksi tummissa laatoissa näkyy kalkkipitoisen veden roiskeet ja vaaleisiin jää helpommin pesuaineiden jäämien jäljet, jos lattoja ei pestä ja kuivata säännöllisesti.


Tarvitsetko apua suunnitteluun?

Vehoniemen Laattamyymälästä saat laadukkaat ratkaisut laatoitukseen ja kalusteisiin sekä monipuolista suunnitteluapua. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Seinälaattojen valinta

Kylpyhuoneen valaistus määrittää paljon millaiselta seinälaatat näyttävät loppujen lopuksi. Valon taittuminen laatan pintaan saattaa yllättää katsojan.

Erilaisia laattoja yhdisteltäessä tulee muistaa, että laattojen koot saattavat vaihdella muutamia millejä ilmoitetusta koosta joka voi vaikuttaa lopputulokseen. Varsinkin jos kyseessä on jonkinlainen mosaiikkiseinä tai koristekuviointi.

Tutustu tarkemmin seinälaattavalikoimaan>>

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Seinälaattoja löytyy kaikenlaisia; kohokuvioilla, eri muodoilla ja väreillä.Seinälaattoja löytyy kaikenlaisia; kohokuvioilla, eri muodoilla ja väreillä.

Lattialaatat

Valaistus vaikuttaa lopulliseen ilmeeseen huomattavasti.Valaistus vaikuttaa lopulliseen ilmeeseen huomattavasti.
Maanläheisillä väreillä saadaan luotua rauhallinen ja idyllinen tunnelma.Maanläheisillä väreillä saadaan luotua rauhallinen ja idyllinen tunnelma.

Vaikka monet aloittavat kylpyhuoneen remontin suunnittelun lueskelemalla lehtiä ja katselemalla malleja ja ideoita eri lähteistä niin silti kannattaa jo varhaisessa vaiheessa käydä tutustumassa valikoimiin myymälässä. Laatan värit ja pinnat konkretisoituvat myymälässä ja saat paremman tuntuman miltä jokin tietty laattatyyppi näyttää ja millaiselta sen pinta tuntuu.

Kuten laminaateissa, laatoissa on myöskin eroja niiden käyttöominaisuuksissa. Lattialaattoja voi asentaa seinään, muttei päinvastoin, koska lattialaattojen koostumus on erilainen kuin seinälaatoissa. Tutustu tarkemmin laattojen käyttötarkoituksiin myymälässä.

Muista valita sellainen laatta, joka ei märkänäkään ole liukas. Laatan pinnan pitää siis olla hieman karhea.

Tutustu tarkemmin laattavalikoimaan>>

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Laadukkaat kalusteet kylpyhuoneen koko huomioiden

Onpa kylpyhuoneesi iso tai pieni, valmistajien monipuolisesta kalusteiden mitoitusvalikoimasta löydät varmasti omasi. Kylpyhuonekalusteita löytyy ahtaisiin tiloihin sopivia näppärän kokoisia kalusteita, nurkkaan sijoitettavia kalusteita tai jos tilaa riittää niin valmistajilta löytyy myös hulppeita massiivisempiakin kalustekokonaisuuksia.

Tutustu tarkemmin kalustevalikoimaan>>

Jätä yhteydenottopyyntö>>

Halutut toiminnot saadaan sijoitettua kylpyhuoneessa järkevästi tilanjakajia käyttäen.Halutut toiminnot saadaan sijoitettua kylpyhuoneessa järkevästi tilanjakajia käyttäen.

Pienet yksityiskohdat viimeistelevät kylyhuoneen ilmeen

Laattojen koko vaikuttaa kylpyhuoneen yleisilmeeseen.


Viimeinen silaus kylpyhuoneeseen luodaan listojen, saumausaineiden ja suihkun avulla. Värivalinnoilla, pintamateriaaleilla, kuvioinneilla ja erilaisilla kiiltoasteilla tilasta saadaan mieleinen.

Tehosteväreillä luodaan tyylikästä ilmettä ja luksusta kylpyhuoneeseen.Tehosteväreillä luodaan tyylikästä ilmettä ja luksusta kylpyhuoneeseen.
Vaaleilla ja isoilla laatoilla saadaan ahdaskin tila näyttämään isommalta.Vaaleilla ja isoilla laatoilla saadaan ahdaskin tila näyttämään isommalta.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
2.4.2019