Tee tilaa Liunella

Älä anna kääntyvän oven viedä kotisi neliöitä, vaan käytä tila hyödyksi. Nostat samalla kotisi arvoa tyylikkäillä ja hyvin valituilla materiaaleilla, kuten kotimaisilla Liunen väliovilla. Liunen seinän sisään liukuvat väliovet sopivat kodin kaikkiin huoneisiin, myös kosteisiin tiloihin. Tutustu upeaan Liunen liukuovi- ja vedinmallistoon osoitteessa www.liune.fi ja löydä kotiisi sopiva vaihtoehto.

Liune on täydellinen valinta välioveksi kodin kaikkiin huoneisiin. Ovet saa jopa 2600mm korkeina.Liune on täydellinen valinta välioveksi kodin kaikkiin huoneisiin. Ovet saa jopa 2600mm korkeina.
Lasiovi on varmasti kosteudenkestävä valinta kosteisiin tiloihin.Lasiovi on varmasti kosteudenkestävä valinta kosteisiin tiloihin.

Tyylikkyyttä, avaraa ja valoisaa tilaa kaikkiin elämäntilanteisiin

Muuntojoustava koti mahdollistaa lähitulevaisuuden muuttuvat tarpeet. Seinän sisään liukuvalla Liune-ovella voidaan tehdä helposti esimerkiksi erillinen makuuhuone, työhuone tai avartaa tilaa kodinhoitohuoneessa. Liune soveltuu hyvin Gyproc -väliseinien ovivaihtoehdoksi. Liunen ainutlaatuisen teräksisen elementin myötä väliseinä pysyy lujana ja kestävänä.

Seinän sisään liukuva Liune ratkaisee kääntyvän oven ongelmat, ja pohjakuvaan tulee lisää tilaa.Seinän sisään liukuva Liune ratkaisee kääntyvän oven ongelmat, ja pohjakuvaan tulee lisää tilaa.

Liune valmistetaan kotimaassa ja ovimallisto on laaja

Ovimallistoon kuuluu useita eri materiaalivaihtoehtoja, kuten maalatut puiset tasamassiiviovet, lasiovet ja puuviiluovet. Liunen ovet ovat kaikki tasamassiiviovia, jolloin äänitekninen toimivuus on parempaa kuin ontoissa- ja yhdistelmäovissa. Äänitekniset arvot ovat vertailukelpoisia vain silloin kuin tuotteiden mittaaja on ilmoitettu. Kotimainen tuote on turvallinen ja palvelu on aina lähellä.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne. Runkoleveys on valittavissa 66, 70, 95 tai 120 millimetriä ja kulkuaukon leveys 610–2234 millimetriä.
Lisätietoa elementtien mitoituksesta>>

Liunen ovet massiiviovia ja ovimallisto on laaja. Ovia voi tilata lukuisilla pintakäsittelyillä, lasisena tai jopa omavalintaisella kuvamateriaalilla pinnoitettuna.
Ovimallistoon>>


Liunen laaja ovimallisto on kokonaisuudessaan katsottavissa täältä - klikkaa kuvaa!Liunen laaja ovimallisto on kokonaisuudessaan katsottavissa täältä - klikkaa kuvaa!

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä:


 
Julkaistu
11.11.2019