Teamtech Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Perjantaina 22.3. Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa Ylöjärvellä palkittiin tuusulalainen Teamtech Oy vuoden 2018 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä. KOTI-jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi kuluttaja luottaa.

- Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestä Uponor KOTI -asiakaslupauksen mukaisesta toiminnasta,kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta.

Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu noin 100 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Vuoden 2018 Uponor KOTIkumppanitunnustuksen jakotilaisuus Akun Tehtaalla 22.3.2019. Kuvassa vasemmalta lukien Uponorilta Sami Merasto ja Minna Sysmäläinen, Teamtechistä tj. Jari Yliniemi ja Ville Vehmas sekä Apulanta-yhtyeestä Sipe Santapukki.Vuoden 2018 Uponor KOTIkumppanitunnustuksen jakotilaisuus Akun Tehtaalla 22.3.2019. Kuvassa vasemmalta lukien Uponorilta Sami Merasto ja Minna Sysmäläinen, Teamtechistä tj. Jari Yliniemi ja Ville Vehmas sekä Apulanta-yhtyeestä Sipe Santapukki.

Sami Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

- Teamtechin ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Merasto palkitsemisperusteita.

Uponor KOTI on rakentajille ja remontoijille kehitetty palvelu, josta kuluttaja-asiakas voi hankkia kodin kaikki LVI-ratkaisut asennettuna luotettavasti yhdestä paikasta.

Parhaista parhaat

Uponor palkitsee vuosittain yhden jälleenmyyjänsä Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjätittelillä. Valintakriteerit ovat: erinomainen asiakaspalaute, vankka kokemus LVI-alalta, aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittämisessä ja laadukas työnjälki. Tutustu tähän mennessä valittuihin Uponor KOTI –jälleenmyyjiin:

v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Uponorille

Voit jättää yhteydenottopyynnön Uponorille ja sinua lähin Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkoston yritys ottaa sinuun yhteyttä.

 
Päivitetty
26.3.2019