Harkkorakentamisen uusi innovaatio:
Lammi Kuorikiven voi rapata heti valun jälkeen

Pitkän tuotekehityksen tulos on täällä! Lammi Kuorikivi on harkkorakentamisen uusi innovaatio, joka on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin.

Uusi valueristeharkko syntyi halusta parantaa rappaus-alustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia. Valmis lopputuotteemme tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon yksinkertaistamalla ja nopeuttamalla rakentamista sekä lisäämällä rakenteen ja rappauspinnan lujuutta ja käyttöikää.

Lammi-laatua uusissa kuorissa

Lammi Kuorikiven erinomaisuus piilee sen innovatiivisessa ulkokuorirakenteessa. Ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200×200 mm ruutuihin jaettu 25mm paksu, mallisuojattu betonikuori. Kuoressa on loistava iskunkestävyys ja se on valmis rapattavaksi heti valun jälkeen.

Kuorikiven kantavana sisäkuorena toimii 200 mm betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS. Aukkojen ylitykset tehdään Lammin patentoimalla liittoprofiililla.

kuorikivi-kk400-suora

Lammi Kuorikivi KK400

Kuorikivi on nopea latoa ja helppo valaa yhden valuaukkopuolen ansiosta. Rakentamisen nopeutta lisää heti rapattava kova betonikuori. Kuorikivessä on loistavan iskunkestävyyden lisäksi erinomainen kantavuus, kuormitus- ja maanpainekestävyys. Lammi Kuorikivi soveltuukin erinomaisesti teknisesti haastaviin rakenteisiin, joissa on suuret lujuusvaatimukset, kuten kerrostaloihin, teollisuusrakennuksiin ja korkeisiin maanalaisiin rakenteisiin. Näiden ominaisuuksien lisäksi loistava paloluokitus, ääneneristävyys ja säilyvyys tekevät kuorikivestä turvallisen ja kestävän valinnan.

Lammi Kuorikivi KK400 -sarjasta löytyy kuusi erilaista harkkoa, omansa jokaiseen tarpeeseen.

Katso videolta Rakennuspalvelu Dynamon kokemukset Lammi Kuorikivestä täältä >>
Ylärivi: Lammi Kuorikivi suora, sisäkulma ja ulkokulma
Alarivi: Päätykivi, osakivi ja halkaistuYlärivi: Lammi Kuorikivi suora, sisäkulma ja ulkokulma Alarivi: Päätykivi, osakivi ja halkaistu

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella. Kirjoita Lisätietoja-kenttään tarvitsemasi tuotteet, kappalemäärät, sekä vapaa kuvaus hankkeesta.

 
Päivitetty
16.8.2019