Laadukkaat portaat luontoa kunnioittaen

Lappiporras Oy:n portaat valmistetaan teollisesti mittatilaustyönä ja ympäröivää luontoa kunnioittaen. Suomen suurimman porrasvalmistajan tuotteita menee vuosittain tuhansiin koteihin ympäri maailman.

Lappiportaan valmistama portaikko on kaunis, kotimainen ja käytännöllinen valinta. Portaat tehdään aina korkealaatuisista puumateriaaleista, yleisimmin männystä ja koivusta.

Lappiportaan valmistama portaikko on kaunis, kotimainen ja käytännöllinen valinta. Portaat tehdään aina korkealaatuisista puumateriaaleista, yleisimmin männystä ja koivusta.

Revontulten korkeuksissa

Lappiportaan valmistamia portaita noustaisiin jo revontulien korkeuksiin, sillä lähiviikkoina tuotannosta lähtee yhtiön 47 000:s porras. Perheyritys on valmistanut portaita pian 30 vuoden ajan, ja tehtaassa työskentelee yli 20 alan ammattilaista. Henkilökunnasta valtaosa on työskennellyt portaiden parissa vuosikymmeniä, mutta kasvun myötä joukosta löytyy myös nuoria innokkaita osaajia. Yhteiskuntavastuunsa Lappiporras kantaa maksamalla veronsa Suomeen.

Vuosien myötä Lappiporras on kasvanut Suomessa alan suurimmaksi toimijaksi, jonka tuotteisiin luottavat yhä useammat pientalojen ammattirakentajat ja rakennusliikkeet. Puuportaita käytetään entistä enemmän myös palveluasumisessa, sillä puu on materiaalina tunnelmallinen ja ekologinen valinta, joka luo kodintuntua yhtä lailla päiväkotiin kuin kerrostaloasuntoon.

>>> Teollista mittatilaustyötä, kohdekohtaista suunnittelua ja loppuun asti mietittyjä ratkaisuja – osta portaat verkkokaupasta

Vastuullinen valinta

Lappiporras huomioi tuotannossa ja raaka-ainevalinnoissa luonnonvarojen säästämisen ja niiden kuljettamisesta syntyvän hiilijalanjäljen. Merkittävä osa raaka-aineista hankitaan lähialueilta. Maalattaviin portaan osiin ei käytetä kaukaa tuotuja lehtipuita, vaan tuotannossa hyödynnetään teollisuuden mahdollisuudet poistaa puusta maalausta häiritsevät oksat. Tehtaan lämmitys tapahtuu hyötyjätteellä, ja tuotannossa hyödynnetään ”isosta puusta ylijäävät pienempiin osiin”- ajatusta, jolloin hävikki on minimaalinen.

Kaikki Lappiportaan käyttämät pintakäsittelyaineet ovat vesiohenteisia, eikä niissä ole luontoa kuormittavia liuottimia. Tästä huolimatta värivalikoima kattaa kaikki talviyön revontulien loisteen ja kesäisen taivaan sateenkaaren värit.

Osta portaat verkkokaupasta

Jätä yhteydenottopyyntö

Lappiportaan tuotteita menee vuosittain tuhansiin koteihin ympäri maailman.Lappiportaan tuotteita menee vuosittain tuhansiin koteihin ympäri maailman.

Lappiporras Oy

  • 90-luvun alussa perustettu perheyritys on Suomen suurin porrasvalmistaja.
  • Valmistaa vuosittain tuhansia portaita.
  • Tehdas sijaitsee Kemin Ajoksessa ja työllistää yli 20 porrasalan ammattilaista.
Lappiporras Facebookissa

Tutustu tuotevalikoimaan

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
15.11.2019