Onko lukkosi älykäs? - Siirry nykyaikaan ja avaa ovi älylaitteellasi!

Tiedätkö tunteen, kun huomaat että kotiavaimet ovat hukassa?
Oletko reissussa ja huomasit että avaimet piti jättää kaverille?
Lapsi on hukannut avaimensa ja hänen pitäisi päästä kotiin, mutta vara-avainkin on hukassa.

Kuulostaako tutulta?

On paljon tilanteita, jolloin avaimia pitäisi jakaa monelle henkilölle. Perheeseen kuuluu useampi henkilö ja jokaiselle pitäisi teettää oma avain ja tarvittaessa vielä vara-avain. Niinpä! Vara-avaimiakin pitäisi olla muutama kappale kaapissa kaiken varalta. Rahaa laitetaan kiinni avaimiin, joita ei ehkä koskaan tarvita, mutta varalla pitää olla.

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja nyt ollaankin jo siinä pisteessä, että tekoäly kuuluu jokaisen ihmisen normaaliin arkeen. Teknologiaa on kaikkialla, mietipä hetki mitä kaikkea teknologiaa omistat ja miten saat niitä yhdisteltyä päivittäisissä toimissasi.


Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset>>
Oviku NeroOviku Nero

…Joten siirrytäänkö nykyaikaan myös astuessamme ovesta ulos?

Kahden suomalaisen turvallisuusalan ammattilaisen perustaman Oviku Oy:n kehittämä, patentoima ja Suomessa valmistettu Oviku Nero-niminen älylukko (hybridilukko) tekee vanhasta lukosta älykkään. Oviku Nero-lukko on suunniteltu suomalaisiin oviin ja se on markkinoiden ainoa laite, joka tekee vanhasta lukostasi älylukon. Oviku Nero-älylukko sopii suurimpaan osaan suomalaisista ovista ja se on erittäin helppo asentaa. Ulko-ovesi lukko ja olemassa olevat avaimet eivät vaihdu millään tavalla, kun otat Oviku Neron käyttöön, mutta mahdollisuutesi hallinnoida ovea kasvavat.

Hinta vain 249 €

Verkkokauppaan>>

Oviku Nero - tee nykyisestä lukostasi älylukko

Älylaitteesi toimii kotiavaimena ja voit hallinnoida lukkoa älypuhelimeesi ladattavan Oviku-sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä kotiisi ja saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin. Lokitiedot löytyvät puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.
 

Verkkokauppaan>>

Oviku Nero toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa

Oviku Neron toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Se on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin ja viimeistelet lukon asennuksen lataamalla sovelluskaupasta puhelimeesi Oviku-sovelluksen. Sovelluksen avulla saat Neron avaamaan oven puolestasi.

Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain, omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Asennuksesta ei jää jälkiä ja älylukko on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kun muuttaa. Lukko asennetaan oven sisäpuolelle oven ja vääntönupin väliin.

Oviku Nero-älylukon tuomat hyödyt

  • Ensinnäkin Oviku Nero on helppo asentaa nykyiseen lukkoon. Paketin mukana tulevat ohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Ohjeistuksesta on tehty myös video.

  • Et tarvitse avaimia - älypuhelimesi toimii avaimena, sinulle ja monelle muulle (kenelle koodin jaat).

  • Oviku-sovelluksen käyttö on helppoa ja tiedät reaaliaikaisesti kuka oveasi käyttää.

  • Sinun on helppo jakaa joko kerta- tai kestoavaimia haluamillesi henkilöille. Molempia avaimia voi lisätä ja poistaa rajattomasti, milloin tahansa.

  • Voit edelleen säilyttää nykyiset avaimesi ja nykyisen lukkosi, ne toimivat edelleen.

  • Ulkoasultaan Oviku Nero älylukko on näppärän kokoinen, tyylikäs suomalaista designia oleva laite.


Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

Oviku-sovelluksen viimeisin päivitys on tehty 18.10.2019 (Android / iOS). Päivitysten myötä lukon yhteysnopeus on parantunut merkittävästi ja sovellus osaa kertoa, mikäli lukko on varattu tai toisen käyttäjän käytössä. Lisäksi viimeisin päivitys tulee auttamaan avaintenjakoa ja lisää toiminnan luotettavuutta.

Oviku Nero tuo turvallisuuden tunnetta kotona ja etänä. Turvaa sinäkin ovesi sekä kaikki sen takana ja vaihda älylukkoon!


Tutustu myös muihin Ovikun tarjoamiin vaihtoehtoihin>>

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
27.5.2019