Hurmaavan harmaa puulattia nousi äänestäjien suosikiksi

Lattia on kodin suurimpia pintoja – se luo tunnelman ja taustan sisustukselle. Lattian pinnan tuntu ja tekstuuri vaikuttavat merkittävästi siihen miten miellyttäväksi lattia koetaan. Rakentaja.fi-palvelussa järjestettiin Kaunein lattia -puulattiaäänestys 11.-18.3.2019 välisenä aikana. Äänestyksessä esiteltiin kahdeksan erilaista puulattiaa. Ääniä annettiin yhteensä 2615 kpl.

Sija 1. -Kährs Tammi Nouveau Gray

Leveälankkuinen harmaansävyinen tammiparketti luo tyylikkään taustan sisustukselle. Kährs Tammi Nouveau Gray -parketin maanläheisen sävyn alta kuultaa tammen luonnollista värivaihtelua ja oksaisuutta. Puumateriaalin tuntua ja puunsyykuviota on korostettu harjauskäsittelyllä. Mattalakkaus tekee pinnasta heijastelemattoman ja miellyttävän tuntuisen. Hillityn harmaa parkettilattia tuo sisustukseen levollista eleganssia.

Hillityn harmaa parkettilattia.Hillityn harmaa parkettilattia.
Levollista eleganssia sisustukseen.Levollista eleganssia sisustukseen.

Voittajalle annettuja perusteluita

"Harmaa on hyvä väri myös sisustuksessa, harmooninen, rauhoittava. Helppo yhdistää siihen muita värejä."

"Rauhallisin, sopii minun makuuni. Huonekaluilla, matoilla yms. voi loihtia paremmin ilmettä huoneisiin, kun lattia ei ole liian hallitseva."

"Moderni, helposti lähestyttävissä sisustamisen kannalta. Seesteinen yleisilme."

"Harmaa sävy kiva. Kissankarvat ei näkyis."

"Hieno ja jotenkin rauhoittavan oloinen."


Sija 2. -Karelia Tammi Kartano 187 Alpine

Tehostehalkeamat, oksaisuus ja harjauksella korostettu puunsyykuvio antavat leveälankkuiselle Tammi Story 187 Alpine -parketille ajan patinoiman ulkonäön. Luonnonöljytty pinta viimeistelee hurmaavan vintage-ilmeen. Vaaleaan sävytetty tammi yhdistettynä rustiikkiin ilmeeseen tuo sisustukseen boohemia tyylikkyyttä ja rentoutta.

Ihastuttavaa vintage-tyyliä.Ihastuttavaa vintage-tyyliä.

Sija 3. -Karelia Tammi Story 188 Sugar

Lähes valkoinen Karelia Tammi Story 188 Sugar -parketti tuo sisustukseen ihanaa valoa ja raikkautta. Valkoinen lattia on ajaton tausta erilaisille sisustuksille. Se lisää tilan tuntua ja huokuu skandinaavista selkeyttä ja pelkistettyä kauneutta. Leveiden lautojen pitkien sivujen reunaviisteet antavat lattialle linjakkuutta.

Raikasta valoisuutta.Raikasta valoisuutta.

Äänestäjien kesken arvottiin 500 euron arvosta puulattiaa, jonka voittaja voi valita Kährs- tai Karelia-parkettien mallistosta!

Voittaja: Tanja Linnus, Sastamala

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.
 


 
Julkaistu
19.3.2019