Puukomposiittilauta on suosittu ja huoleton rakennusmateriaali piharakentamiseen – mutta miksi?


”Olen rakentamassa tänä kesänä terassia, mutta inhoan terassin öljyämistä!”

”Haluaisin näyttävän parvekekattauksen, mutta se ei saa vettyä eikä homehtua.”

"Millä materiaalilla saisin piha-aidasta tyylikkään ja kestävän, mutta samaan aikaan ekologisen ja kierrätettävän?"


Kuulostaako tutulta? Unohda lautojen käsittely kesällä, rakenna puukomposiitista ja nauti lomasta.


Jätä yhteydenottopyyntö>>
 

Ratkaisu löytyy kestävästä, myrkyttömästä ja huoltovapaasta MexyTech-puukomposiittilaudasta. Puukomposiitti on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan parempi vaihtoehto kuin kyllästetty tai luonnonpuu.Ratkaisu löytyy kestävästä, myrkyttömästä ja huoltovapaasta MexyTech-puukomposiittilaudasta. Puukomposiitti on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan parempi vaihtoehto kuin kyllästetty tai luonnonpuu.

Ekologinen ja huoleton vaihtoehto puulle

Puukomposiittilauta on korkealaatuista ja sitä on tarjolla useita sävyjä ja profiileja. MexyTechin puukomposiittilauta kestää ensiluokkaisesti UV-säteilyä, aurinkoa, pakkasta sekä mekaanista rasitusta normaalia puuta paremmin.

Puukomposiittilauta on huoletonta materiaalia varsinkin lapsiperheissä, tai perheissä, joissa on lemmikkejä, koska puukomposiittilaudasta ei irtoa tikkuja, eikä se myöskään kuumene auringon paahtaessa kesäisellä taivaalla. MexyTech-puukomposiitista ei myöskään liukene haitallisia kupariyhdisteitä, kuten esim. kyllästetystä puusta.

Tutustu puukomposiittilautojen vaihtoehtoihin>>

Puukomposiittilauta valmistetaan pääosin luonnonkuiduista (60 %), kierrätysmuovista (35 %) ja lisäaineista (5%).Puukomposiittilauta valmistetaan pääosin luonnonkuiduista (60 %), kierrätysmuovista (35 %) ja lisäaineista (5%).

Puukomposiitin valmistuksessa käytetään kovapuulaatua sekä korkealaatuista muovia. MexyTech käyttää tuotteissaan vain HDPE-muovia (korkean lujuusluokan polyeteenimuovia). Tuotteissa on vain 0,4 % väriaineita, joka on useita prosentteja vähemmän kuin muilla valmistajilla.


Pyydä tarjous>>

Puukomposiitilla rakennat näyttävän ja ennen kaikkea kestävän terassin, piha-aidan tai parvekekattauksen

Puukomposiittilaudan edut ja hyödyt

  • Helppohoitoisuus; ei tarvitse maalata tai öljytä, tarpeen mukaan pesu riittää. Pinta on helppohoitoinen, koska puukomposiittilauta ei ole uritettu.

  • Sopii moneen tarkoitukseen; terassiin, aitoihin, laituriksi, roskakatokseen, kukkien istutukseen, postilaatikkotelineeksi tai lehtikompostiksi.

  • Kestävä materiaali; ei vaadi huoltoa, pinta- tai jälkikäsittelyä. Puukomposiitissa veden imeytyminen on lähes olematonta, joten tuote ei homehdu. Puukomposiitti kestää aikaa, se ei lahoa, halkea eikä lohkeile.

  • Ekologinen vaihtoehto; puukomposiitti on täysin kierrätettävää materiaalia valmistuksessa käytettävän seoksen ansiosta.

  • Käyttöikä ja käytettävyys; puukomposiittilauta kestää kulutusta ja sääolosuhteita. Puukomposiittilaudassa on luonnostaan karhea pinta, joten se ei ole märkänäkään liukas.

  • Puukomposiittilauta on paloturvallinen; palotesteissä (liekin ja savun muodostuminen ASTM-E84) A-luokan saavuttanut MexyTech-puukomposiittilauta ei edistä palon ja savun kehittymistä. Täyttää määräykset myös parvekekattamisessa kerrostaloissa.

  • …Ja ennen kaikkea puujäljitelmällä varustettu puukomposiittilauta on tyylikäs! Elävä pinta miellyttää katsojan silmää pitkään.


Jätä yhteydenottopyyntö>>

Referenssit - Terasseista loistoristeilijään

MexyTechillä on kokemusta puukomposiittituotteista, niiden valmistamisesta ja tuotekehityksestä yli kymmenen vuoden ajalta. Puukomposiitti on suosittu tuote paitsi sen ekologisuuden ja kestävyyden vuoksi, mutta myös sen valmistuksessa käytettävän seoksen ansiosta. MexyTechin tuotteista on valmistettu yli 1 200 terassi- ja parvekekohdetta Hangosta Nuorgamiin! MexyTech on myös hyväksytty ainoana puukomposiittivalmistajana toimittamaan tuotteitaan Suomessa valmistettaviin loistoristeilijöihin! Ensimmäiset puukomposiittilaudat lähtivätkin Bahamasaarille asti, Ocean World Disney -alukselle


Käyttämällä puukomposiittilautaa säästät itseäsi, luontoa ja lompakkoa. Puumateriaalien joka vuotuinen huolto vaatii minimissä kahden päivän työn ja useamman satasen käsittelyaineet, kun taas puukomposiittilauta on huoltovapaa vaihtoehto. MexyTech-puukomposiittituotteissa on UV-suojaus väripigmentin säilyttämiseksi ja vaikka aluksi väri hieman haalistuukin, niin muutaman kuukauden jälkeen asennuksesta haalistuminen tasoittuu ja jopa pysähtyy kokonaan. Väri pysyy kuitenkin koko ajan luonnollisena ja tasaisena.

Mitä vielä mietit? Kokeile puukomposiittia ja ihastut varmasti! 

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
1.4.2019