Kokonaisuus yhtä Ruukkia

Rintamamiestalon omistajan elämä on yhtä remonttia. Noin 20 vuoden aikana on taloon vaihdettu ikkunat kolmessa eri vaiheessa, julkisivu uusittu ja lisäeristetty kahdessa vaiheessa. Putket ja viemärit on pääosin uusittu. Pienistä sisätöistä ei kannata edes kaikkia mainita, mutta märkätilat on kertaalleen uusittu ja WC-tilaa jopa kerran ehostettu sen jälkeen. Keittiö on kalustettu uudelleen ja kertaalleen kokonaan remontoitu sen jälkeen.

Laajennusosan kattolapetta jatketaan ja päälle laitetaan Ruukki Classic -teräskate samaan tapaan, kuin taustalla olevassa autotallissa ja päärakennuksessa.Laajennusosan kattolapetta jatketaan ja päälle laitetaan Ruukki Classic -teräskate samaan tapaan, kuin taustalla olevassa autotallissa ja päärakennuksessa.

Välissä rakennettiin reilun kokoinen autotalli/varastorakennus, johon tuli tyylikäs Ruukki Classic -teräskate. Ja siitä se sitten lähti. Muutama vuotta myöhemmin vanha yli 60 vuotta palvellut saumapeltikate päätettiin laittaa samanlaiseksi ja nyt vihdoin myös -72 rakennetun laajennusosan katto päätettiin laittaa uusiksi, ja samalla jatkettiin toista lapetta pidemmäksi, suojaamaan uutta ulko-ovea. Nyt on kokonaisuus yhtä Ruukkia.

Vanhan osan kattoremontti meneillään.Vanhan osan kattoremontti meneillään.
Talon julkisivuverhous on myös uusittu ja samalla toteutettiin lisäeristys.Talon julkisivuverhous on myös uusittu ja samalla toteutettiin lisäeristys.

Miksi Ruukki?

Saumapeltikate on yksi kaikkein parhaimmista ja tyylikkäimmistä vesikatteista. Laajennusosankaan kate ei ilman lappeen pidennystä olisi vielä vaatinut uusimista, mutta mm. yhtenäisyyden takia sai tehdä tilaa tämän päivän katevaihtoehdolle. Valinta oli sikäli helppo, että aiemmat kokemukset olivat hyviä ja talon ulkonäkö pysyi pitkälti entisellään.

Aiempi katto oli Ruukilta tilattu asennuksineen, mutta tällä kertaa katsottiin paremmaksi ratkaisuksi ottaa pelkkä vesikattopaketti, koska osalle katteesta piti ensin rakentaa alusrakenteet aina perustuksia myöden. Peltikate oli helppo asentaa, sillä kaikki katon osat sopivat hyvin yhteen ja pontit asettuivat kivuttomasti paikoilleen.

Peltikate oli helppo asentaa.Peltikate oli helppo asentaa.


Ruukin teräskatteet nyt luotettavasta Rakentaja.fi verkkokaupasta.

Verkkokauppaan

20181011_104755_inkku
 
Päivitetty
15.2.2021