Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
- Helpota arkea älylukolla. Näin se toimii.

Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.

Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.

img_yale_doorman_1920x1080_elektroninen_lukitus
Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.
Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.

Älylukko helpottaa arkea

Ihmiset ovat turvanneet kotinsa perinteisesti mekaanisella lukolla, mutta nyt rinnalle on noussut arkea helpottava älykäs lukitus. Onko teidän perheessänne tapana tarkistaa ovien lukitus ennen nukkumaan menoa? Stressataanko teillä siitä, ovatko avaimet varmasti mukana? Miksi avaimet ovat aina kassin pohjalla silloin, kun on painavia kantamuksia? Onko joku taas unohtanut avaimet, ja pitäisi lähteä avaamaan ovea kesken työpäivän? Älylukko tarjoaa helpotusta näihin arjen pulmiin.

 

Yale Doorman -älylukko on luotu helpottamaan arkeasi ja tuomaan turvaa perheellesi.

yale-doorman-528x710

Voit itse valita, käytätkö lukitusta numerokoodilla, avainlätkällä, kaukoavaimella vai mobiiliapplikaatiolla. Kun sisään pääsee numerokoodilla, ei avaimia tarvitse enää etsiä taskun pohjalta, eikä kotoa lähtiessä tarvitse muistutella, että onhan avaimet varmasti mukana. Lenkillekin voi lähteä miettimättä, mihin avaimen laittaisi.

Esimerkiksi lasten tai vanhusten voi olla helpompi käyttää älylukkoa avainlätkällä. Ja jos avainlätkä katoaa, ei siitä koidu turvallisuusriskiä, sillä voit itse poistaa lätkän järjestelmästä, eikä lukkoja tarvitsee uudelleen sarjoittaa. Ja jos käy niin, kuten yleensä käy, että avainlätkä löytyy myöhemmin, voi sen aktivoida itse uudelleen käyttöön.

Yale Doorman -älylukkoa voit hallita myös mobiililaitteella, mistä päin maailmaa tahansa. Voit vaikkapa antaa väliaikaisen pääsykoodin esim. remonttimiehelle tai siivoojalle mökiltä käsin tai avata töissä ollessasi oven etänä avainlätkän kotiin unohtaneelle lapselle. Mobiilisovelluksella tarkistat myös kätevästi, että ovet on lukittu. Lisäksi voit seurata, kuka ovestasi on milloinkin kulkenut. Näin voit varmistaa esimerkiksi, että lapsesi on päässyt koulusta kotiin tuvallisesti.

Monipuoliset käyttöominaisuudet ovat vakuuttaneet Yale Doormanin käyttäjät. Älylukko tekee arjesta sen verran sujuvaa, että harva olisi valmis palaamaan entiseen.

Helppo käyttää

Yale Doorman -älylukko on helppo käyttää ja asentaa itse. Se sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Lukko on paristotoiminen, eikä vaadi näin ollen kaapelointeja oveen. Kun Yale Doormanin liittää lukkomoduulilla Yale Smart Home hubiin, voi lukkoa ohjata mobiililaitteilla.

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita, lunta, pakkasta, pölyä ja hiekkaa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle.

Unohda kotiavaimet. Yale Doorman -älylukko.

  • Sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin *
  • IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön
  • Helppo asentaa itse
  • Väreinä harmaa ja valkoinen
* Yale Doorman on asennettavissa ilman oven muokkaamista yleisimpien Suomessa käytettyjen lukkorunkojen tilalle, kuten ABLOY LC100, 4190, LC102 ja LC190.
 
Julkaistu
25.3.2019