Tutustu Sovella-säilytystiloihin

Oletko jo tutustunut Sovella-säilytysjärjestelmän säilytystiloihin? Miltä kuulostaisi säilyttää vaatteita, kenkiä ja kodin tavaroita unelmien säilössä tai multasormien kätkössä? Millainen säilytystila tulee mieleesi kovan luokan säilönnästä tai ihanan harmaasta arjesta?

Kodin säilytys on arkista taidetta parhaimmillaan ja jokainen koti on uniikki ja omanlaisensa samoin kuin sen säilytystarpeet. Olemme koonneet sinulle valmiiksi hyväksi havaitut ideat ja säilytysvinkit toimivan Sovella-säilytysjärjestelmän suunnitteluun.

Ideoita on tarjolla eteisiin, vaatehuoneisiin, autotalleihin ja harrastetiloihin sekä varastoihin. Mutta älä unohda omaa luovuuttasi vaan sovella ja yhdistele ideoiden pohjalta täysin oma säilytysjärjestelmäkokonaisuutesi.

Vaatehuone – unelmien säilö

Unelmien vaatehuoneessa ei ole sukkia lattialla, ei housuja ja paitoja tuolin selkämyksillä, ei kaatuilevia ja pursuilevia vaatepinoja hyllyillä. Unelmien vaatehuoneessa vaatteille, kengille, laukuille ja asusteille on kaikille oma paikkansa, jolloin töihin ja juhliin tai vaikka matkalle lähtö helpottuu.

 

Tee vaatehuoneestasi unelmiesi tila ja hyödynnä jokainen sentti tarkasti ja varmista aarteillesi turvallinen säilytys.

Katso ideat vaatehuoneeseesi, unelmiesi säilöön

Eteinen – ihanan harmaata arkea

Oletko koskaan ajatellut, miten mukavaa on tulla ja mennä silloin, kun eteinen on hyvässä järjestyksessä? Aikaa ei kulu tavaroiden etsimiseen vaan kaikki on aina paikoillaan ja valmiina käyttöön. Siisti eteinen ilahduttaa, kun tulet kotiin. Se toivottaa mukavaa päivää, kun lähdet. Se elää mukanasi ihanan harmaan arjen kiireissä, huomaamattomana, niin kuin kaikilla tarpeellisilla ja hyödyllisillä asioilla on tapana. Lähteminen helpottuu kummasti, kun vaatteet, kengät ja varusteet löytyvät omilta paikoiltaan.

 

On mukavampi tulla kotiinkin, kun eteinen ei näytä aitajuoksuradalta.

Poimi vinkit ihanan harmaan arjen eteiseesi

Autotalli ja harrastetila – kovan luokan säilöntään

Oletko retkeilevä kaupungin kalamies, joka kaipaa kalastus- ja erävälineille säilytystilaa, urbaani tuunaaja, joka haluaa virittää harrastetilansa tavarat ja tarvikkeet uuteen uskoon, tai paljon eri tarpeisiin soveltuvaa säilytystilaa kaipaava autotallin omaava aktiiviliikkuja?

 

Suunnittele ja varusta autotallin säilytysjärjestelmä, harrastetilan säilytysratkaisu tai oma man cavesi toiveidesi mukaiseksi – juuri sellaiseksi mistä olet ennen tohtinut vain haaveilla.

Katso ideat autotallin ja harrastetilan säilytykseen

Varasto – multasormien kätköjä

Kodin tärkeille harrastetavaroille tarvitaan säilytystilaa. Sovellan ansioista varastosi
muuttuu tilaihmeeksi, multasormien kätköksi, jonne mahtuvat niin puutarhavälineet,
työkalut, multasäkit, ruukut, marjastus- kuin sienestysvälineetkin. Rakenna oma kätkösi, joka joustaa, kasvaa, muuttuu – aivan kuten sinun varastointitarpeesi eri vuodenaikoina ja elämänvaiheissa.

 

Pidä puutarhatyökalut hyvässä järjestyksessä talven yli ja käden ulottuvilla silloin, kun niitä keväällä taas tarvitaan.

Poimi vinkit multasormiesi kätkön, varastosi, suunnitteluun

Sovella-säilytysjärjestelmä kotiin ja autotalliin

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella-tuotteista löydät oikean ratkaisun kodin, varaston tai autotallin säilytystarpeisiin. Hyllyt, tangot, korit, naulakot, kenkähyllyt tai mitä ikinä tarvitsekaan, säilytysjärjestelmästämme löydät sen. Jokaiselle vaatekappaleelle, harrastusvälineelle, monolle ja luistimelle, työkalulle sekä muille pienille, mutta tärkeille tavaroille löytyy oma paikkansa.


Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.


 
Päivitetty
29.7.2020